VALORANT: Top 5 ügynök a mostani metában

VALORANT: Top 5 ügynök a mostani metában

Rankedeznél? Ez az 5 ügynök jó start!

Nemrégiben becsorgott a VALORANT legújabb frissítése, de a 3.02-es sem hozott érdemi (erősségbeli) változást ahogy erre számítani lehetett:

A recept tehát a régi, de hogy is hangzik pontosan? Ennek jártunk utána, segítségül hívva a mobalytics.gg oldalát. Íme az 5 legjobb ügynök ha egyedül ugrunk neki a ranked világának, avagy jöjjön a VALORANT legfrissebb tier listája!

Jett

Nem lehet meglepő, hogy olyan mechanikusan tehetséges profik, mint Tenz, Wardell vagy épp Mixwell gyakran választják a dél-koreai hölgyet.

A 3.0-ban kapott apró nerfek ellenére továbbra is priorizált választás, főleg olyan mapek kiadásával, mint az Icebox és a Breeze, ahol az Operator használata, és a vertikális lehetőségek kihasználása különösen fontos.

Killjoy

A Killjoy egy nagyon dinamikus ügynök, amely támadások és védekezés szempontjából egyaránt erős a különböző pályákon.

Az ultija komolyan befolyásolja a fordulók eredményét, különösen akkor, amikor a Haven A vagy a Split B részéről beszélünk. Ez konkrétan akár a kontroll visszaszerzését (védekezés), vagy egy "ingyenes" bomba lerakást (támadás) jelenthet ügyes használat mellett.

Skye

Skye az egyik legerősebb kezdeményező stílusú ügynök a játékban a nemrégiben kapott erősítéseknek köszönhetően. Gyorsabb fegyverre váltása által hatékonyabban tudja kihasználni a flasheit - illetve ugyebár a farkas is nem keveset erősödött többek közt a hosszabb concussion effektnek köszönhetően.

A flashei értékesek, mivel nagyon gördülékenyen tudnak haladni a térképen, és áthaladhatnak a különböző sarkokban és akadályokon (például ha a magas falaknál használjuk Iceboxon, vagy az U-csarnokon keresztül és környékén). Ezenkívül a villanásai a a hang által információkat nyújtanak a csapatnak.

Az ultija úgyszintén nagyon értékes, információt szolgáltat a csapatának az ellenfelek tartózkodási helyéről - ami persze ha párosul a a sokat emlegetett villanásokkal és a csapattársak nyomásával, akkor ez könnyen killekhez vezethet.

Sova

Amikor a VALORANT először elindult, egyértelmű volt, hogy a Sova olyan ügynök lesz, amely idővel csak egyre javul, ahogy elsajítátják a játékosok a használatát. Ez igaznak is bizonyult, mivel a játékosok folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket aknáztak ki nyilai terén.

Rengeteg hasznos képességet nyújt, mint például a drónja, amellyel felderíthet , vagy rohamot indíthat a site-ra. A Recon Dart segítségével pedig olyan szögeket képes elérni / felderíteni, amelyekre még Cypher sem képes.

Nem meglepő tehát, hogy nemcsak a ranked, hanem a profi játékban is alap lett az ügynök a sokoldalúsága miatt. Ha hajlandó vagy időt szánni a gyakorlásra, mindenképpen adj egy esélyt Sovának, meghálálja!

Viper

Az S Tier utolsó résztvevője pedig Viper, aki rengeteg buffot kapott az idő előrehaladtával, és egyre többet használják a profi mérkőzéseken.

A bomba lerakása utáni potenciálja nagyon erős, mivel meg tudja akadályozni az ellenséget összesen 13 másodpercig, hogy hatástalanítson. Ez több mint elegendő ahhoz, hogy gyakorlatilag egyedül nyerjen támadásokat az ügynök.

Piszok erős védő ezen felül olyan pályákon, mint a B pont Breeze-en és a falának köszönhetően Icebox A pontjának elválasztásánál is erős.

Ez az 5 ügynök tehát a jelenlegi frissítésben, akiket érdemes próbálgatni, de persze ha van olyan, aki sokkal jobban megy, azzal se lőttök mellé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Alphacoders)

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb ügynök az alábbiak közül?