Hirdetés

LEC 2021 Summer: Első az elsővel csap össze, jön az utolsó előtti hét

Az LEC 2021 nyári alapszakaszának tabelláján az első két helyet elfoglaló csapat ütközete zárja a pénteki meccsnapot, szombaton a G2 Esports a Misfits Gaming rangadóján izgulhattok kedvenceitekért.

Hirdetés

Az utolsó előtti hetéhez érkezett az LEC 2021 Summer alapszakasza, vagyis már csak öt meccse van mindegyik csapatnak, hogy minél jobb helyezést érjenek el a szezonban. A Rogue és a Fnatic már bebiztosította helyét a rájátszásban, azonban a maradék nyolc csapatból még bármelyik odaérhet a maradék négy playoffot jelentő helyre. A hetedik héten két kiemelt összecsapást mindenképp nézzetek meg magyarul, az esport2tv Twitch csatornán: a Rogue vs Fnatic és a Misfits vs G2 ütközetét.

Misfits Gaming vs G2 Esports (szombat - 21:00)

A Riot Games ezt a Bo1-et választotta a hét mérkőzésének, ugyanis óriási a tétje. Ha a G2 nem tudja elhozni a W-t a Nyulak ellen, akkor csak a riválisok gyengélkedéseiben bízhatnak. Jelenleg a G2 az 5. helyet foglalja el a tabellán, a Misfits Gaming a 3. Előző találkozásuk alkalmával a G2 Esports végig irányította a küzdelmet, azonban egy elbukott Elder Drake után dőlt a Nexusuk. Óriási előnyt dobtak el Rekklesék, de a Nyulak mellett szól, hogy két romokban heverő inhibitor ellenére nem adták fel fejben.

Pénteki menetrend

18:00 - Schalke 04 vs EXCEL
19:00 - Team Vitality vs Misfits Gaming
20:00 - MAD Lions vs Astralis
21:00 - G2 Esports vs SK Gaming
22:00 - Fnatic vs Rogue

Szombati menetrend

17:00 - Astralis vs Schalke 04
18:00 - EXCEL vs Team Vitality
19:00 - Rogue vs MAD Lions
20:00 - SK Gaming vs Fnatic
21:00 - Misfits Gaming vs G2 Esports (Match of the Week)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Szerinted a G2 vagy a MSF nyeri a hét meccsét?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés