R6 kérdezz-felelek: 3 map rework, új pályák, új játékmódok vannak tervben

R6 kérdezz-felelek: 3 map rework, új pályák, új játékmódok vannak tervben

Egy helyen olvashattok a legérdekesebb válaszokról. 

Tegnap késő délután kérdezz-felelek témát nyitott Redditen a Ubisoft, melynek során kötetlenül lehetett kérdezni a kiadó Rainbow Six Siege terveiről. Záporoztak az érdeklődő kérdések, ezekből szedte össze a legfontosabbakat több videós is, ezúttal Coreross anyagát hoztuk el nektek írásos formában. Lássuk a témákat!

Pályák

Elégedettek a kompetitív merítéssel pályák terén, így jövőre már jönnek ismét teljesen újak. Ezen felül a következő szezonban Coastline, Clubhouse és Bank is kap átdolgozást, persze nem kell nagy dolgokra gondolni, a pályák viszonylag balanszosak most is.

Gyakorlás

Dolgoznak egy Shooting Range módon, ami nem bemelegítésre szolgál, hanem a fegyverek használatát lehet begyakorolni rajta. Ha ez bekerül, könnyen lehet, hogy kiveszik a Terrorist Huntot. A Barlett University is előkerült, tervben van az átdolgozása annak is, egyszer visszatérhet. 

TDM

Casualből nem tervezik kiszedni a friendly fire lehetőségét, azonban szeretnének bevezetni egy Team Death Match módot, ahol szórakozni és bemelegíteni is lehet - így ez lesz a kikapcsolódást okozó játékmód a jövőben a Casual helyett. 

Ranked

Még az elején járnak, de tervezik frissíteni. Az egyik változtatás az lehet, hogy az MMR-t elrejtik és a ranked pontok gyűjtése során egy folyamatként eljutunk az MMR-unkhoz. 

R6 kupa

Erről már tavaly is említést tettek, de továbbra is tervben van, hogy hétvégente kupákat szervezzenek, viszont nem prioritás. 

Battle Pass

Ők is érzik, hogy erősíteni kéne a dolgon: a battle pontokhoz kapcsolódó boostok visszajönnek például, de szeretnének innovatívabb megoldásokat is betenni.

Új motor

Nagyon röviden: nincs bajuk vele, nem limitál semmit, nem tervezik leváltani.

Operátorok

Továbbra is hőn áhított cél a 100-as szám elérése, de ma már belátják, hogy fontosabb a játék többi elemére koncentrálni - ettől még persze szeretnék megugrani a korábbi kitűzést. 

Alfa pakkok

A kevésbé értékes dolgokat ki szeretnék venni (pl common és uncommon kozmetikumok), szeretnének exkluzívabb tartalmakat beletenni, valamint az animációt is megújítanák. 

Siege 2

Nem terveznek továbbra sem 2. részt, hisznek abban, hogy a jelenlegi motor és csapat képes arra, hogy a jelenlegiből hozzák ki a maximumot. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: charlieinte

Kövess Minket!