Hirdetés

LoL: Már 2100 napja van egy bug a játékban, de nem zavarja a Riotot

A Riot Games tud róla, de még mindig nem szeretnének a javítás útjára lépni.

Hirdetés

A játékosok 2014. november 20-án fedezték fel, hogy Kalista attack move-jai (shift + jobb egérgomb kattintás) másképp működnek, mint a többi ADC-nél. Mivel a karakternek van egy speciális, csak rá jellemző csúszása minden alaptámadásnál, ezért kifejezetten nehéz vele üldözni az ellenfeleket. 

Az interakció azóta is benne van a League of Legendsben, a Riot Games nem javította ki, hiába foglalkoztak már vele többször a játékosok. Hogy ne legyen ennyire egyszerű a helyzet, létezik még egy bug, amely Kalistát érinti. Az ADC támadási sebessége valamiért lecsökken, ha kite-olni próbál, vagyis minél gyorsabban szeretne mozogni két támadás között. 

Az összes kitolt DPS-t ezt csökkenti, vagyis a sebzés lehet akkor hiányzik, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ez a két hiba azért számít kritikusnak, mart egész hős arra épít, hogy folyamatosan mozgásban legyen. A beépített csúszások, amelyek miatt óriási potenciál van benne a mérkőzések korai szakaszában, gyakorlatilag a legnagyobb erősségei Kalistának. 

Összességében jobban megéri Kalistával csak az egér jobb klikkjét használni, mint a Shift + jobb klikk kombóval az attack move-okat. Mindezektől eltekintve a hős bevethető szóló ösvényeken és ADC-ként, mivel értő kezekben annyira minimálsra csökken a hibákból fakadó hátrány, hogy az szinte egyáltalán nem befolyásolja a hős sebzését.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: LeaderSameur)

Szerinted melyik a legjobb mitikus tárgy Kalistára?

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • korogyi 1 hónapja
  gg
  0 1 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Xd
  0 1 Válasz
 • Detrix 1 hónapja
  Előbb lesz cikk a 3000 napról, mint hogy egyáltalán megemlítenék a dolgot.
  0 0 Válasz
 • karpizol 1 hónapja
  Nahát...
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 1 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Vajon mi működik normálisan ?
  0 0 Válasz
 • DaniTheTop 1 hónapja
  200 év
  0 0 Válasz
 • Xplosive 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés