Hirdetés

LoL: Jelentkezz az Afterglow coaching táborába!

A kétnapos táborban League of LEgends és mentál coaching vár a résztvevőkre.

Hirdetés

Kétnapos közösségi rendezvényt szervez az Afterglow Esports Club a Work 'N' Play klubjába. A League of Legends rajongók részt vehetnek egy profi edzők által tartott coachingban, valamint tippeket kaphatnak az egészséges életmód kialakításához és a mentális állapot javításával kapcsolatos fogásokhoz. A szakemberek által tartott előadások mellett szabad géphasználat és offline kupa várja az érdeklődőket.

AGW Coaching Tábor jelentkezés itt

Mikor rendezik a tábort?

2021. augusztus 6-7-én rendezik a tábort. Az első előadások 9:30-kor kezdődnek és egészen 18:00-ig tartanak a színes programok.

Hol rendezik a tábort?

A helyszín a Work 'N' Play Esport Club (1082 Budapest, Nap utca 11.). További információkat a WNP-ről a weboldalon találtok.

Mennyibe kerül a tábor és mit tartalmaz?

1 napra 12 990 forintért vehetsz részt az eseményen, a két napos kombó 22 990 Ft-ba kerül. Az AGW VIP tagoknak 19 990 forintot kell fizetni a hétvégi összes programért. Az ár tartalmazza a napi egy meleg étkezést, a klub gépparkjának használatát, valamint az összes programon való részvételt.

A LoL edzéséket az Afterglow coach csapatának tagjai tartják, közülük Gyöngyösi "Apacs" Márton munkásságát 2020-ban az Év Esportolója-díjjal jutalmazták.

"Gyere el és vegyél részt az év legmenőbb coaching táborában, ahol megtalálhatod az ország legjobb League of Legends edzőit, a játékért elhivatott és fejlődésorientált közösséget, de nem utolsó sorban a benned rejlő e-sportolót! A jelentkezési lehetőség limitált."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés