Hirdetés

A Marvel szuperhőséről kiderült, hogy hatalmas LoL rajongó

A kínai sztár nemcsak a Marvel filmekben mozog otthonosan, hanem az Idézők szurdokában is.

Hirdetés

2021 szeptemberében egy teljesen új szuperhőssel és kalanddal bővül az MCU, azaz a Marvel mozis univerzuma. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának főszereplője az a Simu Liu, aki egy közösségi médiában megosztott posztjában írt arról, hogy egy két évvel ezelőtti Comic-Conon Angelina Jolie-nak próbálta elmagyarázni a League of Legends szabályait.

A 32 éves kínai-kanadai színész elég nehéz feladatba vágta a fejszéjét, ugyanis a LoL-t nehéz röviden és érthetően összefoglalni egy olyan laikus számára, aki sosem találkozott még a világ legnépszerűbb MOBA játékával. Hogy a beszélgetésnek milyen következményei lettek, azt Liu nem fejtette ki bővebben, azonban a rajongóit sikerült ismét meglepnie már csak ezzel a rövid kis bejegyzéssel is. A Riot Games vezető fejlesztői közül többen tetszésüket fejezték ki Liu posztjával kapcsolatban, aki a Comic-Conra egyébként pont a Shang-Chi szerep meghallgatása végett utazott el.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Marvel)

Te megnézed moziban a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés