LoL: Befutottak a Sona rework részletei, hotfixelték Akshant

LoL: Befutottak a Sona rework részletei, hotfixelték Akshant

Sona régi-új képességei már kipróbálhatóak a PBE-n, Akshan eközben azonnali buffokra kényszerült.

A Riot Games már hosszú hónapok óta dolgozik azon, hogy Sonába új életet leheljenek. A teljes átalakítástól nagyon messze van ez a "rework", ugyanis a hős alapjait egyáltalán nem változtatták meg. Ezek után már csak az a kérdés, hogy ki tud majd egy húron pendülni a támogató mágussal. Ami biztos, hogy még a tesztelési fázisban van a projekt, vagyis a játékosok visszajelzéseinek következtében érkezhetnek változtatások a mostani állapothoz képest. Sonán kívül Akshan kapott még nagyobb figyelmet a Riottól, a gyengélkedő hőst azonnali hotfix keretében buffolták.

Sona rework részletek

A változtatások élesedésére még legalább egy hetet biztosan várni kell, ha a Riot elégedett a PBE-n gyűjtött tapasztalatokkal akkor a 11.16-os frissítéstől játszhattok majd a régi-új Sonával először valódi tétmeccseket.

Power Chord (passzív)

Accelerando: Sona jelzőket gyűjt az alapképességek használatával. Jelzőként +0,5 képességgyorsítást kap, maximum 60-at. Ha elérte a 120 jelzőt, akkor a továbbiak a végső képesség töltési idejét csökkentik 1,5 másodperccel.

Power Chord: Minden harmadik alapképesség után Sona alaptámadásai bónusz 20-245 (+20% AP) mágikus sebzést okoznak, plusz extra effektet is az utolsó aktivált dal függvényében.

Hymn of Valor (Q)

Sona mágikus sebzést okoz a legközelebbi két ellenségnek, elsődlegesen a hősöknek. Accelerando jelzőt a sebzett ellenséges hősök után kap. Sona emellett egy aurát kap, ami a szövetséges hősök támadásait erősíti fel.

Aria of Perseverance (W)

Sona visszatölt HP-t magának és a legközelebbi szövetséges hősnek, elsődlegesen a legsérültebbnek. Sona emellett egy aurát kap, ami pajzsolja a szövetséges hősöket. Accelenrando jelzőt akkor gyűjt, ha gyógyít vagy legalább 25 sebzést levéd a pajzs.

Song Celerity (E)

Sona bónusz mozgási sebességet ad magának. Sona kap egy aurát, ami a szövetséges hősök mozgási sebesség boostolja. 

Crescendo (R)

Sona területre kábít, valamint sebez.

Akshan hotfix

Borzalmasan gyenge számokat produkált Akshan a megjelenései utáni órákban, ezért a Riot kénytelen volt még bőven a következő patch előtt erősíteni a karaktert.

  • Alap AD 50-ről 52-re növekedett
  • Alap HP 530-ról 560-ra növekedett
  • Avengerang (Q): Töltési idő 8/7,5/7/6,5/6 másodpercről 8/7,25/6,5/5,75/5 másodpercre csökkent

A 11.16-os League of Legends frissítés augusztus 11-én élesedik a szervereken. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted Akshan már elég erős így?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.