LoL: Mindössze 208 RP-t kell kifizetned az egyik akciós hőskinézetért

LoL: Mindössze 208 RP-t kell kifizetned az egyik akciós hőskinézetért

Kedvezményes árú Star Guardian és True Damage skinek várnak a League of Legends kliensén belül.

Ismét elérkezett egy keddi reggel, vagyis frissültek a heti akciós League of Legends skinek. A Riot Games ezúttal nem nyomta rá túlságosan vastagon a ceruzáját a kedvezményeket feltüntető címkékre, azonban így sem kell lemondani a már-már szokásosnak mondható 208 RP-s ajánlatról. További örömhír, hogy 233 RP-ért is találtok akciós kinézetet, ami átszámolva nagyjából 500 forintnak megfelelő összeget takar.

Mielőtt átnyálaznátok a hőskinézeteket tartalmazó listát, itt vannak azok a karakterek, amelyeket RP-ből olcsóbban vásárolhattok meg limitált ideig. Tartsátok mindig észben, hogy kék esszenciából meg tudjátok venni az összes hőst, így valódi pénz ráköltése nélkül maxolhatjátok a gyűjteményeteket.

  • Lee Sin - 352 RP (-60%)
  • Nami - 395 RP (-55%)
  • Sejuani - 440 RP (-50%)
  • Vladimir - 395 RP (-50%)
  • Yuumi - 536 RP (-45%)

A listából Lee Sin és Sejuani illeszkedik legjobban a metába, utóbbi hőst akár a felső ösvényre is flexelhetitek. Lee Sinre érdemes odafigyelni, mivel a 11.16-os frissítésben gyengítésekre számíthat. Nami teljesen perifériára szorult, ahogy Yuumi és Vladimir is. A vérszívó drakulát a jövő heti patchben megtámogatják egy adag buffal, hátha ennek köszönhetően visszatérhet a kompetitív meccsek világába.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!