Emberségből újfent jeles: Mr. Beast és más streamerek jótékonysági sakk versenyen vesznek részt

Emberségből újfent jeles: Mr. Beast és más streamerek jótékonysági sakk versenyen vesznek részt

Szép cselekedetre készülnek a streamerek. 

Mr. Beast nevét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a Youtube-on 65,5 millió (!) feliratkozóval rendelkező híresség rendszeresen jótékonykodik és dönt meg őrült rekordokat csatornáján. 

Most a PogChamps 4 nevű sakk tornán fog jó pár más streamerrel fog részt venni, amely során a chess.com oldalán fognak egymással megküzdeni a felek. Az augusztus 29 és szeptember 12 között zajló megmérettetés összdíjazása nem kevesebb, mint 100 000 dollár, ráadásul ez mind jótékony célra megy majd!

A teljes névsort később közlik, de a Chess.com elárulta, hogy Ludwig, Mr. Beast és Rubius biztosan ott lesznek versenyen, jó eséllyel többek között IAmCristinini, Sapnap és ConnorEatsPants társaságában. 

MrBeast: Life and Rise of 22-Year-Old YouTube Star Jimmy Donaldson

Az eseményt a Coinbase szponzorálja, amely korábban már dolgozott együtt a Chess.com céggel a júniusi CryptoChamps eseményen. A PogChamps 4-ben Alexandra Botez, Andrea Botez, Levy “GothamChess” Rozman, Anna Rudolf és mások kommentárjai lesznek. A pénz a Rise Above the Disorder (RAD) nevű alapítvány számlájára érkezik majd a verseny után, amelynek célja a mentális egészségügyi ellátás hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tétele.

Az eggyel korábbi esemény, a PogChamps 3 több, mint 140 000 egyidejű nézővel és 16 000 000 teljes nézettséggel rendelkezett februárban, amelyen rajongók ezrei vettek részt, amikor Ludwig verte Mr. Beastet. Sardoche francia streamer nyerte az egész versenyt, ezzel ő lett a harmadik PogChamp nyertes a korábbi győztesek, Voyboy és Hafu mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!