Hirdetés

LoL: Legerősebb hősök és ultik az Ultimate Spellbook módban

A statisztikák alapján ezek a legerősebb hősök és legjobb ultik az Ultimate Spellbook játékmódban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Az Ultimate Spellbook League of Legends játékmódban néhány hős kifejezetten jól teljesít, amíg másokkal nyomozni kell a győzelmeket. Hasonló a helyzet a kiválasztható végső képességekkel, ugyanis többségük egyszerűen nem elég hatékony a győzelmek megszerzéséhez. A statisztikák alapján össze lehet állítani egy tier listet, az alábbiakban ezt találjátok meg.

Ultimate Spellbook legjobb hősök tier lista

5. Kayle - 58,83%-os győzelmi arány

A meccsek korai szakaszában nem tud beleköpni az ellenfél levesébe, de a gyors szintezés és a plusz aranybevételek miatt könnyedén elérheti a teljes potenciálját. Nashor's Tooth + Riftmaker elengedhetetlen, ha ez a két tárgy megvan, akkor csak a lvl 16-ra kell várni és kezdődhet a harc.

4. Vi - 58,86%-os győzelmi arány

Nem kell szórakozni a tankossággal, az Eclipse-szel együtt óriási sebzést lehet kitolni. Mivel CC-vel el van látva a hős, ezért nyugodtan lehet bízni abban, hogy egy Paranoia - Unstoppable Force - Spirit Rush hármasból megkapod valamelyiket, ugyanis ebben az esetben szinte lehetetlen elmenekülni Vi csapásai elől.

3. Sivir - 58,93%-os győzelmi arány

Kayle mellett itt egy újabb scalingre építő hős. Sivirrel nem kell túlbonyolítani a dolgokat, a Draktharr és Muramana kombó tökéletesen passzol ehhez a módhoz. Egyedül is brutális, de egy megfelelő támogató mellett gyakorlatilag megállíthatatlan.

2. Brand - 59,18%-os győzelmi arány

Mivel sok a harc az Ultimate Spellbookban, ezért Brand kamatoztathatja erősségeit. Nyugodtan CD-re lehet vágni minden képességet, a töltési idők ugyanis nem igazán számítanak ebben a módban. 

1. Wukong - 59,88%-os győzelmi arány

A lista első helyét Wukong kaparintotta meg, aki már URF-on is megmutatta, hogy komolyan kell számolni vele. Úgy tűnik, hogy ezek a különlegesebb szabályokkal rendelkező módok kedveznek a Majomkirálynak, aki minden szerepben bevethető a ködbe burkolózó Idézők szurdokában.

A következő oldalon a legjobb ultikat találjátok meg, amelyeket érdemes minél gyakrabban kiválasztani az Ultimate Spellbook módban!

Te hány meccset játszottál már Ultimate Spellbook módban?

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • m4rk007 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Yahoo 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Csak nekem nem jön be?
  0 1 Válasz
  • Sythegore 1 hónapja Deathwing
   Én sosem próbáltam.
   1 1 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Nekem tetszik
  0 0 Válasz
 • Lol2021 1 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés