Hirdetés

Számokban a TippmixPro CS:GO Masters: Közel 300 entry és 60 meccs

Magyarország első felelős CS:GO bajnoksága, a TippmixPro CS:GO Masters lezárult, itt vannak a legérdekesebb statisztikák.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

6 millió forint összdíjazásért küzdöttek hónapokon keresztül Magyarország legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapatai a TippmixPro CS:GO Masters Liga keretein belül. A parádés összecsapások már az alapszakaszban megteremtették a hangulatot, de a rájátszásban még magasabb fordulatszámon pörögtek a játékosok. A történelmi versenysorozatról, mint az első magyar felelős CS:GO bajnokságról emlékezhet meg az utókor.

„Az e-sport fogadás tavaly óta érhető el a Szerencsejáték Zrt.-nél, és kezdettől fogva nagy népszerűségnek örvend. A TippmixPro CS:GO Masters kínálatba kerülése újabb fontos állomást jelentett. A rájátszás négy mérkőzése közül a döntő összecsapás volt a legnépszerűbb fogadóink körében, ezen belül is számos tipp érkezett a pontos végeredményre vonatkozó fogadási eseményre. A finálé kapcsán a pályák számára és az 1. pálya győztesére is lehetett fogadni, valamint hendikepes lehetőséget is kínáltunk. A legnagyobb meglepetést a három nap során az jelentette, hogy a Linkdown az elődöntőben legyőzte a Békéscsabai E-sport Egyesületet. Még ez utóbbi, 3,90-es nyereményszorzóval járó kimenetelre is érkeztek helyesnek bizonyuló tippek a Tippmixprón.” - nyilatkozta Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője.

„Az idei év egyik fontos mérföldköve a Szerencsejáték Zrt.-vel indult együttműködés és maga a TippmixPro CS:GO Masters versenye, amely egyedülálló lett idehaza és a régióban is. Egyrészt a felelős játékszervezés okán (18 éven felüliekből álló jogi személyiséggel rendelkező szervezetek vehettek csak részt), másrészt az első fogadható ligarendszerű magyar e-sport verseny kitüntető címe miatt. Rendkívül büszke vagyok a tornára, a mögötte álló szakmai csapatra és partnereinkre.” - mondta Biró Balázs György, a HUNESZ elnöke.

Nem volt könnyű szezonja egyik döntős csapatnak sem. Papíron sok minden a Budapest Five ellen szólt, rengeteg nehezítő tényezőbe botlottak bele, mégis dominálni tudták az alapszakaszt és a döntőbe is könnyedén jutottak be. Sokak meglepetésére a Linkdown, a Békéscsabai E-sport Egyesület csapatát simán, 2-0-ra verte, így ők voltak a BP5 ellenfele, holott az alapszakasz koránt sem indult zökkenőmentesen a számukra. Körülbelül az alapszakasz fele kellett hozzá, hogy a magyar-bolgár csapat összehangolódjon és onnantól nem volt megállás, szépen sorban jöttek a győzelmek.

A Budapest Five játékosai kimagasló, közel hibátlan játékkal bizonyították, hogy jelenleg nincs párjuk a hazai mezőnyben, erős, a nyomukban loholó kihívóik viszont akadnak.  Különösen a Linkdown, akik gyakorlatilag a kiesés széléről küzdötték vissza magukat az alapszakaszban, a rájátszásban pedig szintúgy 100%-on pörögve, a második helyet csípték meg.

A TippmixPro CS:GO Masters végeredménye:

  1. hely - Budapest Five
  2. hely - Linkdown
  3. hely - Békéscsabai E-sport Egyesület
  4. hely - iPon Team Horizon Reapers
  5. hely - Lenovo Legion Honvéd
  6. hely - Team Plague
  7. hely - Illés Akadémia Spirit
  8. hely - WiLD MultiGaming

Az alábbi galériában a legizgalmasabb statisztikákat találod meg a TippmixPro CS:GO Masters Ligáról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted melyik csapat okozta a legkellemesebb meglepetést a TippmixPro CS:GO Mastersen?

Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!