LoL:  Megszakadt Bluerzor sorozata, ezúttal nem jött össze a playoff

LoL: Megszakadt Bluerzor sorozata, ezúttal nem jött össze a playoff

A francia League of Legends liga elmúlt éveiben Bluerzor neve garancia volt a rájátszásra, most nem jött össze a továbbjutás.

A Team BDS hiába hajrázott nagyot, nem sikerült elcsípnie a rájátszást érő helyezéseket az LFL 2021-es nyári alapszakaszában. Ez azt jelenti, hogy Subicz "Bluerzor" Dániel 2019 nyara óta először marad le a playoffról. A 22 éves dzsungeles jelenleg a legmagasabban rangsorolt magyar játékos, valamint az aktív, profi ligákban játszók közül a legeredményesebb. 

Bluerzor és a Team BDS nyári szezonja

Nagyon rosszul indult az év a svájci székhelyű szervezet LoL csapatának. Bár győzelemmel nyitottak, utána zsinórban három vereség került a nevük mellé. 1-3 után jött a GameWard elleni siker, utána ismét három vereség csúszott be. A 2-6-os statisztika egyéni és csapatszintű hibáknak volt köszönhető, de a szezon második felében sikerült összeszedniük magukat. Bluerzor elmondta Laurénak egy interjúban, hogy napról napra fejlődött a csapat, sikerült jobban összerakni a draftokat, valamint lekerült a vállukról egy nagyobb nyomás, így felszabadultabban tudtak játszani. Hiába a jobb széria, a 8 győzelem végül nem volt elég a top 5-be kerüléshez.

Bluerzor és az LEC

Ami biztos, hogy az FC Schalke 04 helyére a Team BDS érkezik a 2022-es tavaszi szezontól a legrangosabb európai LoL ligába. Kérdés, hogy a vezetőség kiket szeretne megtartani a mostani játékosok közül az LEC keretben, valamint az edzői csapatból kikben látják az LEC-potenciált. Természetesen Bluerzornak is az a célja, hogy bekerülhessen abba a ligába, ahol eddig egyetlen magyar idéző, Vizicsacsi harcolt a legjobbak ellen. Ez a motiváció sosem veszett ki a legjobb magyar dzsungelesből, azonban nem csak rajta múlik, hogy mivé növi ki magát az átigazolási szezonban a Team BDS. Bluerzor szerződése 2021. november 15-én lejár, onnantól szabadon igazolhatóvá válik. Ha nem sikerül neki rögtön bekerülni az LEC-be, akkor bízhat abban, hogy majd egy szezonközi váltás során felkarolja valamelyik csapat, ahogy azt tették például Lilipp, Advienne és Markoon esetében.

A rajongók, a család és az egész magyar e-sport közösség egy emberként sorakozik fel Bluerzor mögött. Remélhetőleg a #TEAMZOR spam hamarosan egy LEC csetem is átveheti az uralmat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik bajnokságban folytatja karrierjét 2022 tavaszán Bluerzor?