Egy magyar csapat biztosan benne lesz a FIFA 22-ben?

Egy magyar csapat biztosan benne lesz a FIFA 22-ben?

Kiderült ugyanis, hogy egyes adatok szerint a magyar bajnokság mellett az FTC is részese lesz az új résznek.

Tavaly egy óriási dolog történt a hazai FIFA rajongók életében, az addig lehetetlennek tartott esemény ugyanis bekövetkezett: Puskás Ferenc bekerült a FIFA 21-be, és háromféle Ikon kártyája is elérhetővé vált. Most pedig egy olyan információ árasztotta el a netet, miszerint a kódrészletek között rábukkantak a FIFA 22-ben várhatóan bemutatkozó új bajnokságokra.

A FUT Watch elnevezésű oldal pedig nem is volt rest megosztani ezt. Mint kiderült több liga is tiszteletét teszi az ősszel megjelenő új alkotásban, és az adatok szerint az angol ötödosztály, valamint a ciprusi élvonalon túl egy Magyar Liga elnevezésű sorra is rábukkantak a sorok között. Ez azt feltételezi, hogy az NB I is helyet kaphat hivatalosan is a játékban, persze ezt még nem erősítette meg az EA Sports, így nem árt fenntartásokkal kezelni.

Egy másik kódrészlet is napvilágot látott, ott pedig a csapatok között egyedül a Ferencvárost lehet kiszúrni. Ebből arra lehet következtetni, hogy a 32-szeres bajnok együttessel találkozhatunk majd a játékban, rajtuk kívül azonban nem lesz más licencelt csapat Magyarországról. Ettől függetlenül, ha ez így is történik, már akkor óriási előrelépés a magyar futball számára, és talán néhány éven belül a teljes bajnokság is feltűnhet majd a világ első számú futball szimulációs játéksorozatában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!