LEC 2021 Summer: Hamarosan minden kérdés eldől, következik az utolsó szuperhét

A minél jobb helyezésekért, valamint az utolsó rájátszást érő pozícióért megy majd a harc az Idézők szurdokában.

Az LEC 2021-es nyári alapszakaszának mezőnye fáfordult a célegyenesre. Minden csapatra és játékosra még három forduló vár az Idézők szurdokában, ezen a három meccsen dől majd el, hogy ki melyik helyezést kaparinthatja meg a végelszámolásnál. A rájátszásért folytatott küzdelem még nem ért véget, ugyanis a Team Vitality, Astralis, SK Gaming, Excel Esports négyesből az egyik csapat biztosan szerepelhet majd a kiesées szakaszban. Egyelőre az Astralisnak és a Vitalitynek vannak a legjobb esélyei, de tényleg bármi megtörténhet, ugyanis az LEC-ről van szó. A szezon második szuperhetét az esport2tv Twitch csatornán, valamint a lolesports.com oldalán követhetitek magyarul élőben.

Esélyek és százalékok, avagy ki juthat be a rájátszásba

Még rengeteg forgatókönyv megvalósulhat, de a legtöbb kimenetel az Astralis csapatának kedvez. Nagyon nehéz helyzetben az SK és az EXCEL van jelenleg, ugyanis nekik eggyel kevesebb győzelem szerepel a nevük mellett, mint közvetlen riválisaiknak.

A legkönnyebb sorsolást az Astralis kapta, ugyanis az XL, SK, VIT triónak szembe kell néznie a Rogue-gal, akik eddig minden meccsüket megnyerték a leggyengébb öt csapat ellen. Rekkles a legutóbbi EUphoria adásban elmondta, hogy bár tudásban és képességekben a Team Vitality a legjobb ebből a négyesből, a mentális felkészültségük messze elmarad az Astralistól. A G2 és az LEC legendája MagiFelixéket tartja a legesélyesebbnek a playoffra, ami egybevág a százalékokkal.

Pénteki menetrend

18:00 - Schalke 04 vs Team Vitality
19:00 - SK Gaming vs Astralis
20:00 - EXCEL vs Rogue
21:00 - MAD Lions vs G2 Esports
22:00 - Misfits Gaming vs Fnatic

Szombati menetrend

17:00 - Misfits Gaming vs SK Gaming
18:00 - Astralis vs EXCEL
19:00 - Rogue vs Team Vitality
20:00 - G2 Esports vs Schalke 04
21:00 - Fnatic vs MAD Lions (Match of the Week)

Vasárnapi menetrend

17:00 - Rogue vs SK Gaming
18:00 - Team Vitality vs Astralis
19:00 - Schalke 04 vs Fnatic
20:00 - MAD Lions vs Misfits Gaming
21:00 - G2 Esports vs EXCEL

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a hét meccsét?