Több új skill moves is bemutatkozik a FIFA 22-ben

Több új skill moves is bemutatkozik a FIFA 22-ben

Meglepő lett volna, ha ezen a téren nem újítanak, és a jó hír, hogy rögtön négy új csellel gazdagodik az új rész.

Korábban már az EA Sports is megszellőztette, hogy igyekeznek jobban odafigyelni az új epizódra, és bizony készülnek újításokkal a FIFA 22 kapcsán. Egy félórás műsorban már sok mindenről említés tettek, időközben pedig kiderült, hogy jönnek az új Skill Moves-ok is. Persze elsősorban a Hypermotion technológiára büszkék, aminek hatására 4000-nél is több új animáció lesz látható a játékban, és emiatt sokkal élethűbbé válik a játék.

Az Ultimate Team rajongókat viszont leginkább az érdekli, hogy mire számíthatnak majd, amikor ősszel megvásárolják az új epizódot, ezért a legjobb hír számukra egyértelműen a négy újonnan feltünő csel. Íme az újdonságok:

  • Time Spin
  • Four Touch Skill
  • Scoop Turn Fake
  • Skill Bridge

Nem igazán tudni egyelőre, hogy ezek mit takarnak pontosan, egyedül a Scoop Turn Fake mozdulatról van egy felvétel, itt a Real Madrid játékosa, Vinicius Jr mutatja be két Atletico Madrid védő között ezt a cselsorozatot:

A rajongókat egyelőre nem tájékoztatták arról, hogy mely gombok kombinációjára lesz szükség ezeknek a képességeknek az előcsalogatásához. Illetve arról sincs információ, hogy hány csillagos mutatványok lesznek, hiszen ehhez köthető majd, mely játékosokkal lehet előhívni ezen csoda mozdulatokat.

Ezúttal az EA Spors logikusabb és normálisabb módon valósította meg a játékosok labdakezelését. A hosszabb kétérintéses animáció jóvoltából több sokkal folyékonyabbak lesznek az ilyesfajta mozdulatok, és több kontrolja lesz az irányítónak a labdát vezető/cselező játékos felett, ami nagyon jó irányt jelent a fejlődést illetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: fifplay.com

Kövess Minket!