Hirdetés

Kiterjesztette Európára is a feliratkozások helyi árait a Twitch

A kontinens szinte mindegyik országában egy kicsit olcsóbb lett így a feliratkozás.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Kiterjesztette immáron Európára is a Twitch a csatornákra való feliratkozások árának lokalizációját. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem egységesen ugyanannyiba kerül a feliratkozás a világ minden országában, hanem a helyi körülményeket figyelembe véve határozták meg az árakat, valamint ha az adott ország valutája meghatározó szintet tölt be globálisan is, akkor az ottani nézők a saját pénznemükben is támogathatnak egy csatornát.

A program eredetileg Törökországban és Mexikóban kezdődött, ezután júliusban Latin-Amerikában, a Közép-Keleten, valamint Afrikában is végbement ez a folyamat. Mostantól pedig már Európa országai is a részesei lettek ennek. Az öreg kontinens legtöbb országában a feliratkozás ára 4.99€-ról 3.99€-ra csökkent le, de az Egyesült-Királyságban 3.99 angol fonttal terheli meg a Twitch az előfizető számláját.

Magyarországon a feliratkozások ára a program hatására 3.99€-ba fognak immáron kerülni. Az összes többi európai országra vonatkozó díjszabásokat a Twitch alábbi oldalán tekinthetitek meg.

"A program motivációja az volt, hogy növeljük a nézők motivációját, hogy támogathassák kedvenc tartalomgyártójukat" - áll a Twitch közleményében. "Európában és Ázsiában közel 50%-kal, Latin Amerikában pedig majdnem 80%-kal kevesebben iratkoztak fel bármilyen csatornára, mint Észak-Amerikában."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés