Új néven szerepel a Lazio és az Atalanta a FIFA 22-ben

Új néven szerepel a Lazio és az Atalanta a FIFA 22-ben

Miután az EA Sports ennek a két csapatnak is bukta a licenszeit, kénytelen volt átnevezni a két olasz klubot.

Bár egyre másra érkeznek a jó hírek, például a FIFA 22 karrier mód nagyszerű úton halad egy jóbb és királyabb játékélmény szempontjából, akad sajnos némi rossz hír is a rajongók számára.

Idén minden eddiginél nagyobb csata alakulhat ki a két futball játékot gyártó cég között, és nem csak azért, mert a Konami új módszerrel igyekszik lenyűgözni a rajongóit - többek között ingyenes lesz az új néven megjelenő PES. Hanem az exkluzív szerződések terén is beerősített a csapat, és újabb két Seria A együttest sikerült elhappolniuk a FIFA elől. A Juventus, Napoli és az AS Roma nagy triója után a Lazió és az Atalanta sem jelenik már meg ilyen formában a FIFA 22-ben.

Azzal, hogy az EA Sports két újabb olasz klub licenszét is elvesztette, alapjaiban nem változik meg az új epizód, hiszen a játékosok neve és arca ettől még valódi lesz, azonban a csapatok elnevezése, stadionja, meze és logója már nem a megszokottként jelenik majd meg. Ennek apropóján a Lazio Latium, míg az Atalanta Bergamo Calcioként lesz megtalálható a Seria A gárdái között.

A Lazio esetében az új megnevezés a latin Latiumból eredeztethető: A régió neve fennmaradt az ókori népesség törzsi megjelölésében is Latinok, A latini az általuk beszélt és továbbadott latin nyelven Az ókori Róma. Miközben az Atalanta labdarúgócsapat nevében szerepel Bergamasca Calcio is, így nem véletlen, hogy a bergamoi székhely után nevezték el őket.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: www.fifa-infinity.com

Kövess Minket!



Mennyire érdekel, hogy az EA sorra bukja el a Seria A csapatok licenszeit?

  • 56 %
  • 44 %