LoL: Hatalmas magyar siker, EU Masters csoportkörben Meight és mumus

LoL: Hatalmas magyar siker, EU Masters csoportkörben Meight és mumus

Óriási fordítások után megvan Meight második, mumus100 első EBL bajnoki címe.

Egészen elképesztő pillanatokat élhettek át azok, akik élőben követték a Zero Tenacity EBL elődöntőjét, majd a döntőt. A mumus100-Ryuzaki-Meight-mihaibaros-Wojtuś kezdőötössel kiálló szerb együttes 0-2-ről állt fel mindkét kieséses szakaszban lejátszott párharcában. Az óriási lelki erő, a mentális tartás nagyon kellett a csapat bajnoki címéhez, ami azt jelenti, hogy két magyar srácnak szoríthattok majd Európa második legerősebb League of Legends bajnokságában.

Mumus először, Meight másodjára

Török "Meight" Máté az elmúlt szezonokban mutatott parádés teljesítményével egyértelműen beírta magát az EBL sorozat történelemkönyvébe. A legjobb magyar mides számára általában csak az az egyetlen kérdés merül fel, hogy az első, esetleg a második helyen zárja aktuális csapatával a kelet-közép európai régió hivatalos LoL tornáját. Ezúttal összejött a várva várt bajnoki cím, ami Meightnek összességében már a második. Az elmúlt három szezonban mindegyik alkalommal az ezüstérmet akaszthatta nyakába, legutóbb az ötödik szezonban emelhette fel a végső győztesnek járó trófeát.

Szépvölgyi "mumus100" Márió igazi veteránnak számít a nemzetközi LoL mezőnyében, de az EBL-ben eddig egyszer sem próbált szerencsét. Ennek fényében hatalmas teljesítmény, hogy nemcsak az egész tornát nyerte meg, de a döntő MVP-jének járó címet is behúzta. Ez azt jelenti, hogy mumus100 és Meight az EU Masters csoportköreiben folytathatja az idei évet, ami remek lehetőséget kínál számukra, hogy megmutassák mire képesek a bajnokok mezőnyében. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egy kiváló EU Masters szereplés akár LEC csapatot is jelenthet, így mindenképp kapcsold majd be a magyar közvetítést, ahol a többiekkel együtt buzdíthatod Meightet és mumust.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Z10)

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.