Ezt ki gondolta volna? Visszatér a Ninjas in Pyjamas a LoL világába!

Bjergsen egykori klubja 2018 után visszatér a League of Legends világába.

2013 májusában bejelentette a Ninjas in Pyjamas szervezete, hogy felkarolják a Coppenhagen Wolves csapatát, akikkel belevetik magukat az EU LCS harmadik szezonjának nyári küzdelmeibe. A kezdőötösben olyan legendás játékosok szerepeltek, mint Bjergsen (TSM legendája), Deficio (a híres caster/Misfits Gaming menedzsere), Svenskeren (az NA LCS egyik legismertebb dzsungelese). Az újonc NiP számára felemás végeredménnyel zárult az első szezon, majd szépen lassan elindultak a lejtőn. 2018-ban még egy második helyet megcsíptek ugyan az EU Masters nyári döntőjében, de utána a szervezet elengedte a League of Legendset. Egészen mostanáig, ugyanis bejelentette svéd székhelyű org, hogy 2022-ben a kínai LoL ligában, az LPL-ben szerepelnek majd a Victory Five helyén.

A Victory Five játékosaiból a jelenlegi erősorrend alapján nagy meglepetés lenne, ha egyet is megtartana a NiP, ugyanis a nyári szezonban egészen katasztrofális teljesítménnyel zártak a srácok. A V5 0-16-ban végzett, mindössze három mapot tudtak nyerni. A Pizsamás Nindzsáknak a FunPlus Phoenixszel, a Suninggal, a TES-sel és az EDG-vel

A klasszikus LoL mellett a NiP szeretné meghódítani a Wild Rift világát, érdemes lesz figyelni rájuk a mobilos League of Legendsben is. Az átigazolási piac megnyitására még várni kell, a profik szerződései a világbajnokság után járnak le, addig a NiP már tervezheti elméletben, hogy milyen összeállításban vágnak bele a világ legnagyobb és egyik, ha nem a legerősebb LoL ligájába.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: EU LCS)

Kövess Minket!



Te néztél EU LCS-t a NiP idejében?