Kétféle gólöröm-kamera közül lehet választani a FIFA 22-ben

Kétféle gólöröm-kamera közül lehet választani a FIFA 22-ben

Ezzel akarják segíteni a gólt kapó játékost, hogy ne idegelje ki magát, mikor az ellenfele végignézi az ünneplést.

A mai nappal elindul a játék bétája, és egyébként is gondoskodik róla az EA Sports, hogy felpörögjenek az események a FIFA 22 kapcsán. Sokan talán kezdenek kiábrándulni ebből a sorozatból, de azért a kiadó igyekszik szép lassan adagolni az újdonságokat, ami alapján újra megjöhet a kedve a rajongóknak. Számos újításról rántották már le a leplet, de most egy olyan beállítás is bekerült a játékba, amely alapvetően arra hivatott, hogy elősegítse a kontrollerek épségének megőrzését és a játékosok idegállapotának a mérséklését.

Ez egy teljesen új opció lesz a FIFA sorozatban, amely lehetővé teszi, hogy a gólörömöt ünneplő ellenfél helyett másik kamerállást nézhessen a szenvedő fél. Bár az ünneplés fontos része a valódi futballnak, a fejlesztők mégis tudják és átérzik, hogy ezeket végignézni frusztráló élmény lehet egyes játékosok számára.

„Ezért vezetjük be az új Celebration Camera Focus beállítási lehetőséget, így a csapat reakcióját vagy az ellenfél ünneplését lehet követni a képernyőn egy gólt követően. Úgy éreztük sokat jelenthet egyeseknek, ha ahelyett, hogy az ellenfelek örömujjongásait kellene figyelniük egy fokkal megnyugtatóbb vagy akár ösztönző is lehet a saját csapatuk letaglózását megfigyelniük."

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy olyan animációkat lehet majd látni, mikor a játékosaink lassan visszabattyognak a saját térfelükre, és menet közben bámulják a füvet. Ez talán egy fokkal tényleg kevésbé lesz idegesítő, viszont a Celebration Camera Focus alapértelmezés szerint az ellenfélre lesz beállítva, így ezt módosítani kell majd, ráadásul ez a funkció nem csak FUT-ban működik majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: today.in-24.com

Kövess Minket!