LoL: Bevezeti a Riot az achievement rendszert, érkeznek a Kihívások

LoL: Bevezeti a Riot az achievement rendszert, érkeznek a Kihívások

Egyedi és szórakoztató célok teljesítéséért jutalom jár hamarosan a League of Legendsben.

Jelenleg viszonylag kevés egyedi célt tűzhetnek ki maguk elé a játékosok a klasszikus League of Legends mérkőzések során. Értelemszerűen a győzelem az elsődleges feladata mindenkinek (kivéve a szándékosan lefutóknak), ezen kívül az Eternals, azaz Örökkévalók miniküldetéseit lehet teljesíteni. A 2022-es előszezontól érkeznek a Kihívások (Challenges), amely gyakorlatilag a LoL saját achievement rendszerét jelenti.

De mit is tudunk eddig az új rendszerről, a Kihívásokról?

A legutóbbi Red Post Collectionben elárulták a fejlesztők, hogy minden idéző számára megnyílnak a lehetőségek arra, hogy különböző mérföldkövek alapján nyomon követhessék az előrehaladásukat a League of Legends világában. Magyarul rengeteg kihívást, feladatot, küldetést, teljesítménycélt pakolnak bele a játékba, amelyek teljesítésével feloldhatóak lesznek az egyre látványosabb fejlődési kristályok, miközben folyamatosan gyűlnek az achievement pontok.

A fenti képen látható ARAM kihívás mutatja, hogy minél több S osztályzatot kell elérned ebben a játékmódban, akkor a Diamond "rangból" feljebb kerülsz a Masterbe. Ezzel a saját profilodon tudsz dicsekedni, amit a barátaid folyamatosan ellenőrizni tudnak. A Riot Games azért hozta létre ezt a rendszert, hogy azok a játékosok is kapjanak valamilyen jutalmat, akik nem az LP farmolásában találják meg az örömüket. Az ARAM veteránjai és a normál meccsek császárai már előre dörzsölhetik a tenyerüket, mert egyedi célokért harcolhatnak a nem rangsorolt mérkőzéseken.

A Riot szeretne vizuálisan megjeleníteni minden teljesítményt, ennek a Kihívások a következő lépcsőfoka.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te átlagosan hány ARAM meccset játszol egy héten?