Változik a FUT Champs jutalmazási rendszer, ezáltal a piac is a FIFA 22-ben

Változik a FUT Champs jutalmazási rendszer, ezáltal a piac is a FIFA 22-ben

Az EA Sports olyan intézkedéseket hozott, ami miatt a játékosok igencsak hálásak lehetnek.

A FIFA játékban a FUT piac mindig is egy érdekes hely volt, és nem csak azért, mert időnként furcsa összegekért lehetett szerezni ott játékosokat, de egyre többen igyekeznek órákat tölteni azzal, hogy kiszámítsák és megjósolják kit, mikor és mennyiért lehet érdemes eladni vagy beszerezni. Azonban, most érkezett egy olyan hír, amely alapjaiban forgathatja fel a rajongók FUT piaci szokásait.

A különböző kártyák eladásai és felvásárlásai elég aktívan befolyásolja a piac alakulását. Szinte minden héten adtak ki új adag lapokat, ami általában felfrissítette a marketet, illetve az árakat is elég szépen átszabhatta. A FIFA 22-ben viszont ez megváltozik valamelyest. Az EA Sports ugyanis megerősítette, hogy a FUT Champions jutalmak kiadása módosul. Korábban minden csütörtökön ugyanabban az időben adták ki őket, alig néhány órával azelőtt, hogy a játékosok belevethették volna magukat egy újabb Weekend League sorozatba. Idén azonban nagyon más lesz a helyzet.

Az alábbiakra hívták fel a figyelmet ugyanis:

„Az egyik célunk a rájátszás és a döntő bevezetésével az volt, hogy a verseny mindkét szakaszá kiegyensúlyozzuk a jutalmakat illetően, miközben csökkentjük a lejátszandó meccsek számát. A playoffnál egy játékos a jutalmak első adagjáért is versenyzik, miközben a döntőbejutást követően további jutalmakat zsebelhet be. Ha valaki az összes mérkőzését befejezte a döntőben, akkor azonnal kikérheti a nyereményét, de az aktuális verseny végén mindenképp kiosztja a játék a jutalmakat az elért eredmények alapján.”

Ez azt jelenti, hogy a FUT Champions Weekend League befejezéséért járó csomagokból húzott azonos kártyák nem egy időben árasztják majd a piacot. Bár a hétvégéken még mindig erősebb piac alakulhat ki, hiszen a játékosok bármikor dönthetnek a csapatuk átalakítása mellett, a szokásos csütörtöki "piaci összeomlás" alighanem ezzel teljesen megszűnik. Ez pedig nagyon jó hír, mivel egyre többen ezt kérték a kiadótól, és végre az imáik meghallgattattak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!