Kiszivárgott néhány Call of Duty: Vanguard grafika a játék megjelenési információival

Kiszivárgott néhány Call of Duty: Vanguard grafika a játék megjelenési információival

Esett néhány szó egy béta időszakról, de a fegyverekre és operátorokra is fény derült még a hivatalos bejelentés előtt.

Kiszivárogtak a Call of Duty: Vanguard-ot bemutató promóciós anyagok még a játék hivatalos bejelentése előtt. A képek a Black Ops Cold War 5. szezonját magával hozó frissítéssel kerültek napvilágra.

A képek alapján a Vanguard három kiadásban lesz elérhető: Standard, Cross-gen Bundle és Ultimate Edition, néhány közülük pedig a nyílt bétához is korai hozzáférést nyújt a vásárlónak. Ezenkívül Lucas, Polina és Wade operátor skinek is láthatóak több fegyverrel egyetemben.

Más értesülések szerint az Activision augusztus 19-én jelentette volna be ezeket, egy állítólagos november 5-i megjelenéssel. Nagy valószínűséggel ez ugyanúgy egy, az ingyenesen játszható Warzone-beli játékbeli esemény keretein belül, pont mint ahogy a Black Ops Cold Warnál tették tavaly. A Vanguard során lehetségünk lesz egy kampányt is végigvinni, de mellette egy multiplayer és egy zombik világában játszódó móddal is játszani, a 2. világháború idején Európában és a Csendes-óceáni térségben. A játék ráadásul egy teljesen új Warzone-pályával együtt fog megjelenni, ez a helyszín szintén a Csendes-óceánon lesz, valamint a jelenlegi Verdansknál is nagyobb kiterjedésűre tervezik.

(Borítókép: Dexerto)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!