LoL: Újra ADC-t csinálna a Riot a miden pusztító hősből

LoL: Újra ADC-t csinálna a Riot a miden pusztító hősből

A szóló ösvények legjobb ADC-jét szeretné a Riot száműzni botra.

Az elmúlt hónapok metáiban egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni a korai szakaszban ösvénydominancia kialakítására képes lövészt. Mind a középső, mind a felső részén a térképen óriási hatást tud gyakorolni az early game-es előny megszerzésére Lucian, azonban a 11.17-es League of Legends frissítésében megkapja azokat a változtatásokat, amelyek ennek a korszaknak a végét jelenthetik. A Riot egyelőre a PBE-n, a hivatalos teszt szerveren próbálgatja egyensúlyba hozni a karaktert úgy, hogy a szóló ösvények helyett boton lehessen vele számolni.

Lucian tervezett változtatásai a 11.17-es frissítésben

A Riot célja, hogy a szóló ösvényeken kis mértékben csökkenjen a sebzése és hatékonysága. Emellett törekednek arra a fejlesztők, hogy a szövetségesek mellett valami bónusz üsse a hős markát, vagyis megérje duóban játszani boton. Végül az ultit alakítják át, hogy inkább a kritikus sebzés legyen a fő sebzésforrása a képességnek, ami szintén egy klasszikusabb ADC irányba tolja el a champet.

  • Alap AD-t 64-ről 62-re csökkentik
  • Lightslinger (passzív): Új - Ha egy szövetséges felerősíti Luciant (Vigilance), akkor a következő 2-4 alaptámadása bónusz 14 (+10% összes AD) mágikus sebzést okoz
  • Ardent Blaze (W)
    • Manaköltséget 70-ről 60 manára csökkentik
    • Ha a megjelölt célpontot megsebzi Lucian szövetségese, akkor Lucian kap 60 mozgási sebességet, valamint aktiválódik a Vigilance, így a passzív bónusz sebzés
  • The Culling (R)
    • Lövedékenkénti sebzés 20/40/60 (+25% AD-ról) 15/30/45 (+25% AD-ra) csökken
    • Lövedékek száma 22/28/34-ről 22 (+25% kritikus esélyre) változik

A 11.17-es változtatások augusztus 25-én élesednek a szervereken, a frissítés pontos részleteit a következő napokban árulja majd el a Riot Games.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb mitikus tárgy Lucianre?