LoL: Top 5 hős a One for All játékmódban

LoL: Top 5 hős a One for All játékmódban

A limitált játékmódban van olyan karakter, amellyel 10 meccsből több, mint 7-et megnyernek.

A Rise of the Sentinels esemény mellé beemelte a Riot Games a League of Legendsbe az Ultimate Spellbook játékmódot. A limitált esemény debütált a LoL-ban, összességében nem lehetett panasz a teljesen új módra. A boszorkányos event mellé egy régi ismerőst hozott vissza a fejlesztőcsapat, szeptember közepéig a One for Allban, azaz az Egy mindenkiértben próbálhatjátok ki milyen érzés az, ha öt ugyanolyan hős van egy-egy csapatban. Az alábbiakban azokat a karaktereket találjátok meg, amelyekkel a legtöbb győzelmet aratják ebben az LTM-ben.

5. Twitch - 71,19%-os győzelmi arány

AP-ra és AD-ra egyaránt építhető Twitch, ezért nehéz ellen mit építeni. A tökéletes szinergiához elengedhetetlen, hogy a mérgezést nem külön stackeli minden Twitchnél a játék, hanem összeadódnak a dolgok, így pillanatok alatt maximális true damage-et lehet kiosztani.

4. Jax - 71,71%-os győzelmi arány

Szintén építhető rengeteg módon, miközben brutális kombókat lehet prezentálni egy-egy jól megtervezett akció során. Ha megvan a kémia a játékosok között, akkor sebződés nélkül át lehet gázolni az ellenfél sorain.

3. Viego - 71,73%-os győzelmi arány

A jelenlegi meta egyik legnépszerűbb hőse kifejezetten szórakoztató OfA-ban, a testcserés támadásért megéri legalább egyszer kipróbálni az öt Viegós felállást.

2. Graves - 74,08%-os győzelmi arány

Továbbra is az LTM-ek egyik legjobbja Graves, akinek a különleges alaptámadásai, valamint a beépített passzív tankossága miatt nehéz megtalálni az ellenszerét.

1. Pantheon - 74,11%-os győzelmi arány 

A lista csúcsán Pantheon ül, aki a korai szakaszban nyújtott remek teljesítménye miatt az Egy mindenkiért módban közel 3/4-ét megnyeri az összes lejátszott meccsnek, amelyben kiválasztják. Hatalmas burst, rengeteg skillshot nélküli CC és öt, közel globál ulti vár téged, ha Pantheont részesíted előnyben a pickelési fázisban.

További sorrend: Vi, Lillia, Kog'Maw, Kennen, Shyvana

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb hős a One for Allban?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.