LoL: Legnagyobb nyertesei és vesztesei a 11.16-os frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei és vesztesei a 11.16-os frissítésnek

Itt vannak azok a karakterek, amelyek a legtöbbet nyerték, illetve veszítettek azzal, hogy a Riot Games változtatott rajtuk valamit a jelenlegi patchben.

A Riot Games szokásává vált, hogy a folyamatosan, többnyire kéthetente érkező frissítések során legalább 10-15 karaktert változtatnak. Nem képezett kivételt a 11.16-os League of Legends patch sem, amelyben olyan karaktereket szemeltek ki a játékegyensúlyért, amelyek vagy fontos láncszemei voltak a profi metának, vagy a Solo Queue-ban sem tudták megvetni a lábukat, nemhogy a legjobbak között. Az alábbiakban azokról a karakterekről olvashattok, amelyek a jelenlegi frissítésben kapott nerfeknek és buffoknak köszönhetően a legnagyobb változásokat könyvelhették el a győzelmi arányaikban.

Ziggs: -1,09% győzelmi arány

A flexelhetősége miatt muszáj volt a Riotnak kezdenie valamit a yordle-lel, bár az 1-es szinten kapott plusz mana miatt nem teljesen értékelhető úgy a változtatás, mint egy valódi nerf. Egyelőre nem kell attól tartania, hogy kikerül a képből, az 52% feletti win rate több, mint meggyőző.

Tahm Kench: -1,11% győzelmi arány

A felső ösvényen elképesztő számokat produkált Tahm, gyorsan elvettek a sebzéséből és a gyógyításából. Ennek köszönhetően bár visszaestek a számai, még mindig meghatározó lehet bizonyos matchupokban.

Xin Zhao: -1,5% győzelmi arány

Viegóval kéz a kézben a 11.15-ös meta legnépszerűbb dzsungelesévé nőtte ki magát, azonban a Riot alaposan odacsapott a lándzsás hősnek. Mind a népszerűsége, mind a bannolási számai visszaestek, nem kell már attól tartani, hogy a meccsek jelentős hányadában Xinek szaladgálnak majd a Szurdokban.

Diana: -2,2% győzelmi arány

A legnagyobb pofont Dianának osztotta ki a Riot

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok!

Nunu: +0,73% győzelmi arány

A dzsungelben nem, de a középső ösvényen jelentős megnőtt a győzelmi aránya Nununak. Főleg Ázsiában hódít a hős, nyugatabbra alig-alig lehet vele találkozni.

Jarvan IV: +1,5% győzelmi arány

Talán ez a buff lehet az, ami megadja Jarvannak a lökést, hogy ismét játszható legyen a legmagasabb szintű összecsapásokon. A népszerűségi mutatói óriási ugráson mentek keresztül, közel 200%-kal többen választják a Platinum feletti ELO-ban.

Shaco: +2,8% győzelmi arány

Amit az egyik kezével elvesz, azt vissza is adja a Riot. Ez lehetne a mottója Shaco buffjának, ugyanis egy bugfixet állítottak vissza eredeti állapotba, mert annyira legyengült a karakter. Ennek köszönhetően ismét tündökölhet az idegesítő, lesből támadó dzsungeles.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted Nunu most melyik szerepben erősebb?