LoL: Most 500 RP alatt akciósan vehetsz meg 6 skint

LoL: Most 500 RP alatt akciósan vehetsz meg 6 skint

Már 260 RP-ért megvehettek két hőskinézetet a legújabb LoL-os akció keretében.

Az elmúlt hetek izgalmasnál izgalmasabb ajánlatai mellett kicsit veszített lendületéből a heti akciós kínálat. Ezúttal nem találtok olcsóbb Legendary skint, sőt az Epicek közül is csak néhánynak csökkentette az árát a Riot Games. Örülhettek azonban, ha nem szeretnétek sokat költeni League of Legends hőskinézetekre, ugyanis 500 RP alatt 6 darabot találtok a játékon belüli boltban.

Mielőtt rákanyarodnátok az olcsóbb kozmetikai tartalmakra, vessetek egy pillantást azokra a karakterekre, amelyeket RP-ből csökkentett áron szerezhettek be.

  • Elise - 440 RP (-50%)
  • Jhin - 438 RP (-55%)
  • Katarina - 474 RP (-40%)
  • Olaf - 316 RP (-60%)
  • Zac - 616 RP (-30%)

Jhin most kapott erősítést, így újra tényező lehet a kompetitív metában. Elise és Zac kicsit a perifériára szorult, de a meglepetés erejével bármikor lecsaphatnak a dzsungelből. Katarina hiába nem szerepel a profik kezei között, kérdezzétek meg Blackiit, hogy mennyire erős most a hős. Olaf azonban mind topon, mind a jungle-ben képes villantani, a Fnatic csapatával Worldsre kijutó Adam ezt többször megmutatta a legfontosabb pillanatokban.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!