LoL: Game breaking hibát találtak Aurelion Solnál

LoL: Game breaking hibát találtak Aurelion Solnál

Egészen hihetetlen hibát fedezett fel Vandiril Aurelion Sollal kapcsolatban.

Aurelion Sol továbbra sem tartozik a legnépszerűbb League of Legends karakterek közé, konkrétan alig-alig választja valaki kompetitív mérkőzéseken. Ennek is köszönhető, hogy a Riot Games tesztelőihez nem jutnak el azok a galaxisokkal dobálózó hősnél felbukkanó hibák, amelyek akár az egész játékot megtörik. Vandiril felfedezett egy game breaking bugot, amely Tahm Kench és Aurelion Sol egy interakciója után jön létre.

A hiba lényege, hogy Tahm Kench végső képességével, ha bekapja Aurelion Solt, akkor a kiköpés után a folyamatosan köröző passzív csillagok egyszerűen eltűnnek. Hiába használja a Celestial Expansiont (W) Vandiril, akkor sem kapja vissza ezeket a fő sebzésforrásként működő gömböket. Egyetlen megoldás van csak, ha Aurelion Sol meghal, utána minden visszaáll az eredeti állapotába.

Aurelion Sol népszerűsége és tiltási aránya nem éri el Platinától felfelé az egy százalékot (!), ami jól mutatja, hogy mennyire nem kell számolni vele sem a Solo Queue, sem a profi metában. A gyenge statisztikák ellenére mégis nerfelte nem olyan rég a Riot Games, a 11.15-ös LoL patchben megnövelték a Starsurge (Q) töltési idejét 11/10/9/8/7 másodpercre. Ennek oka lehet, hogy bár a népszerűségi mutatói gyengék, a győzelmi arányok tekintetében abszolút a legjobbak közé tartozik. Átlagosan 100 mérkőzésből 53-54-et az a csapat nyer, amelyikben szerepel a hős.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te mikor láttál utoljára ranked meccsen Aurelion Solt?