LoL:

LoL: "Faker Edition" gaming perifériák érkeznek hamarosan

A világ legeredményesebb League of Legends játékosa először kötött exkluzív szerződést egy perifériagyártóval.

Hamarosan elárasztják a piacot a Faker nevével fémjelzett gaming egerek és egyéb perifériák, ugyanis a koreai League of Legends sztár megkötötte élete első exkluzív szerződését a hardverpiacon. A világszerte ismert és elismert Razer felkérte a háromszoros világbajnokot, hogy segítsen nekik a tökéletes LoL-os egér kifejlesztésében és a dizájn megtervezésében. Ezeket a különleges darabokat először a T1 szöuli boltjában lehet majd kapni Dél-Koreában, de bizakodhattok, hogy előbb-utóbb az egész világ számára elérhetőek lesznek ezek a termékek.

A legenda kiemelte, hogy alig várja már a közös munkát a Razer csapatával, ugyanis végre elmondhatja majd magáról, hogy szerepe volt valami konkrét dolognak a megalkotásában. A zseni már régóta használ Razer termékeket, számára a tökéletes gaming egér a DeathAdder. Hiába próbált ki több típust, végül mindig visszatért ehhez a változathoz.

A 2021-es világbajnokságra azt tervezi a Razer, hogy Fakert és a T1 Academy csapatának játékosait alaposan felszereli ütős hardverekkel. A partnerséggel kapcsolatban megszólalt a T1 elnök-vezérigazgatója, Joe Marsh is.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a T1 és Faker megállapodást kötött a Razerrel, így tényleg megszülethet Faker első saját brandelésű gaming egere. Ez egy történelmi pillanat, alig várjuk, hogy a gamerek számára létrehozzunk valamit közösen a Razerrel."

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Wallpapercave)

Kövess Minket!



Te vennél Faker brandelt gamer egeret?