LoL: Két magyar sráccal és magyar közvetítéssel indul ma az EU Masters!

A 2021-es nyári EU Masters csoportköreinek és rájátszásának minden mérkőzését magyar nyelven élvezhetitek.

Nem kell tovább várnotok arra, hogy az EU Masters nyári szezonjának csoportköreit magyar nyelven élvezhessétek. Török "Meight" Máté és Szépvölgyi "mumus100" Márió a Zero Tenacity csapatában ott van a C csoportban, ahol a Fnatic Rising, a Berling International Gaming és az Illuminar Gaming társaságában már alig várja, hogy képernyőre kerüljön. A közvetítéseket az esport2tv Twitch csatornán keressétek augusztus 30-ától szeptember 7-éig minden egyes nap 16:00-tól, csak szeptember 3-án kaptok pihenőt az EU Masters maraton alatt!

Európa második legerősebb League of Legends ligájában a címvédő Karmine Corp, a francia bajnok Misfits Premier, az új lengyel szupercsapat PWD és a spanyol gigász Vodafone Giants mellett a Zero Tenacity próbál labdába rúgni. Az EBL frissen megkoronázott királya erős csoportba került, de minden esélyük megvan a továbbjutásra. A 11.16-os meta Európában eddig még nem került elő, ugyanis a vasárnap befejeződött LEC rájátszását eggyel korábbi frissítésen rendezték. 

Meight és mumus100 mérkőzéseit az alábbi időpontokban követhetitek élőben, magyar streamen:

  • Augusztus 30. - 19:30 vs IHG
  • Augusztus 31. - 18:30 vs BIG
  • Szeptember 2. - 18:30 vs FNC.R
  • Szeptember 6. - 16:30 vs BIG
  • Szeptember 6. - 18:30 vs FNC.R
  • Szeptember 6. - 20:30 vs IHG

A csoportok két-két legjobb együttese jut tovább az egyenes kieséses szakaszba, a magyaroknak legalább a második helyet meg kéne csípniük a kvartettben. A playoff küzdelmei szinte azonnal az utolsó csoportmeccs után elkezdődnek, az EU Masters fináléját szeptember 19-én rendezik meg.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted hányadik helyen végez csoportjában a Z10?