LoL: Megvan melyik európai országban rendezik a 2021-es Worldsöt?

Két nagy nemzetközi versenyt már rendezett ezen a helyszínen a Riot, így érthető döntés lenne, ha a LoL világbajnokságnak is ez az ország adna otthont.

A Dot Esportshoz közeli források szerint a Riot Games ugyanabban az országban rendezi meg a 2021-es League of Legends világbajnokságot, ahol már idén az MSI (LoL), valamint a VCT (VALORANT) csapatai is megmérkőztek egymással. Ha beigazolódnak a pletykák, akkor az ősszel Izlandon csaphatnak össze a világ legjobb LoL együttesei, amely már bizonyította, hogy képes minden tekintetben megfelelni egy ekkora volumenű tornának.

2021-es Worlds -> Izland

Alig néhány napja jelentette be a Riot Games e-sportokért felelős első embere, John Needham, hogy a COVID protokollok, az utazási nehézségek és más aggályok miatt elveszik Kínától a 2021-es LoL vb rendezési jogát. Ezzel párhuzamos fény derült arra, hogy az Upcomer ötletelése helyesnek bizonyult, tényleg Európa adhat otthont az idei év legnagyobb és legrangosabb League of Legends versenyének. A pontos ország megnevezése még kérdőjelként lebeghet a rajongók, csapatok és játékosok feje felett, azonban a legfrissebb információk alapján Izlandra látogathatnak hamarosan Fakerék. 

Az északi országban egy "buborék" névre keresztelt rendszert építettek ki, vagyis a játékosok és a stáb hermetikusan elzárt környezetben tartózkodik a világbajnokság ideje alatt. Sem közönség, sem olyan külsős személyek nem léphetnek kapcsolatba a szereplőkkel, akik nem vesznek részt közvetlenül a projektben. Az MSI és a VCT alatt már élesben tesztelték ezt a módszert, így semmi akadálya, hogy ősszel ismét ebbe az irányba vigyék el a Worldsöt. A Riot hivatalos közleményt a világbajnokság pontos helyszínének megnevezésével erre a hétre ígért.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Ha lehet közönsége a Worldsnek, te kiutazol Izlandra csak emiatt?