LoL: Újra képernyőn Meight és mumus, ma sem maradtok EU Masters nélkül

LoL: Újra képernyőn Meight és mumus, ma sem maradtok EU Masters nélkül

A bemutatkozás nem volt tökéletes, most itt a lehetőség javítania a két magyar srácnak Európa második legnagyobb ligájában.

A tegnapi nap elrajtoltak a 2021-es nyári EU Masters csoportkörei. Európa legnagyobb régiós bajnokságainak bajnokai és dobogósai egymás ellen küzdhetnek meg az értékes nyereményekért. Magyarországot Török "Meight" Máté és Szépvölgyi "mumus100" Márió képviseli, akik a Zero Tenacity csapatában próbálkoznak kijutni a "C" csoportból. A bemutatkozás nem sikerült jól, de a javításra már nem kell sokat várni, ugyanis ma 18:30-tól a Berling International Gaming (BIG) ellen lépnek Szurdokba a Z10-es srácok. A magyar nyelvű közvetítést ismét megtaláljátok az esport2tv Twitch csatornán, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropokat is gyűjthettek.

Z10 vs Illuminar Gaming (0-1)

Gyorsan előnyhöz jutott Camille ellen mumus Renektonnal, azonban Ryuzaki nem tudott elég segítséget nyújtani a magyar toposnak, hogy dominálni tudja a mérkőzés korai-középső szakaszát. Meight Ireliával próbálta büntetni a lengyel ellenfelet, azonban ez csak ideig-óráig működött. Óriási különbség alakult ki a két lövész között, valamint "outscale-elte" az IHG a Z10-t. Ahogy telt az idő, úgy csökkentek egyre a magyarok esélyei, végül a csapatkompozícióból fakadó hátrányok megpecsételték a sorsukat.

Az EU Masters csoportköreinek első napján meglepetésre kikapott a BIG a Fnatic.Risingtól, így mindenképp lehet keresnivalója Meightéknek a német bajnok ellen.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted nyer ma a BIG ellen a Z10?