LoL: Olcsóbban megveheted RP-ből az ingyenes skint

LoL: Olcsóbban megveheted RP-ből az ingyenes skint

A Riot Games olcsóbban adja azt a hőskinézetet RP-ért, amit bárki megszerezhetett teljesen ingyen.

Újra itt vannak a League of Legends heti akciós hőskinézetei, amelyek között megtaláltok több epikus, valamint jó pár olcsóbb kategóriába eső tartalmat is. A leértékeltek közül a legérdekesebb skin minden kétséget kizáróan a The Thousand-Pierced Bear, amit a Volibear tulajdonosok megkaptak a medveisten reworkjének érkezésekor teljesen ingyen. Ezen kívül figyelmet kell még fordítani egy 208 RP-s Galio kinézetre is, amely a jelenlegi felhozatal legolcsóbb darabja.

Öt hőst választott ki ezúttal is a Riot csapata, amelyeket olcsóbban vásárolhattok meg RP-ből. Kék esszenciából szintén megvehetitek a karaktereket, ezért csak akkor költsetek rájuk RP-t, ha szeretnétek minél gyorsabban gyarapítani a gyűjteményeteket.

  • Caitlyn - 352 RP (-50%)
  • Cassiopeia - 572 RP (-35%)
  • Orianna - 352 RP (-60%)
  • Teemo - 263 RP (-55%)
  • Xin Zhao - 263 RP (-55%)

Caitlyn jelenleg nem tud beleszólni a magasabb ELO metájába, de könnyű vele farmolni, valamint a kombók megtanulása sem túl nehéz feladat, így a kezdőbb játékosok számára jó választás lehet. Cassiopeia kifejezetten Ryze-ra érkezik mostanában, ellenválasztásként tökéletesen megállja a helyét. Orianna kirobbanthatatlan a mides metából, ahogy Xin Zhaóra is lehet számítani, ha egy jó dzsungeles hőst kerestek. Teemo bár kapott erősítést a 11.17-es patchben, komoly elvárásokkal nem érdemes felé közelíteni. Egy mókás hős, akivel alaposan fel lehet hergelni az ellenfeleket.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.