Saját futás animációt kap Haaland a FIFA 22-ben - videó

Saját futás animációt kap Haaland a FIFA 22-ben - videó

Videóban látható, hogy az EA Sports igyekezett a norvég játékos nem hétköznapi mozgását lemodellezni.

A FIFA 22-ről egyre több minden derül ki, és a legjobb, hogy lassan a játékmenet, illetve egyes techniakia részletek is szép lassan napvilágot látnak. Most éppenséggel egy igen különleges felvételről érkezett hír, miszerint a Borussia Dortmund fiatal titánja és gólzsákja saját animációkat kap az új részben. Ez leginkább az ő rá jellemző, amolyan unortodox futását jelenti leginkább.

A videóban egy olyan helyzetet lehet látni, amikor Haaland befut két védő között az üres területre, és Marco Reus passzát végül gólra váltja az Atletico Madriddal szemben. Rögtön feltűnik valószínűleg mindenkinek, hogy ez nem az a szaladás, amit a játéktól megszokhattunk. Ez pedig azt jelenti, hogy a Haaland saját mozgáskultúráját az EA Sports sem hagyta figyelmen kívül és igyekezték lemodellezni, ahogyan fut a támadó. A hatalmas lépések mellett mintha egy kicsit púpossá válna mikor igyekszik sebességének a határait feszegetni.

Mindeközben úgy tűnik az arcát és a hajkoronáját is frissítették a fejlesztők, és egy új ünneplést is belecsempésztek a videóba. Egyébként ez a fajta mozgás azért lehet ilyen részletes, mert a FIFA 22-ben alatt már a Hypermotion technológia dolgozik, amely minden eddiginél részletesebb modellezést tesz lehetővé. A korábbi optikai mozgás rögzítéssel ellentétben az Xsens megoldással már 22 játékos komplett mérkőzését is rögzíteni tudták, ráadásul minden eddiginél részletesebb animációkat alkothatnak meg a jatekban. A fejlesztők szerint 4000 új animációval bővül a FIFA 22, és itt olyan dolgokra kell gondolni, mint a védekezés, lövések, passzolások, ráadásul minden eddiginél élethűbb lesz az egész program.

A FIFA 22 világszerte október 1-jén jelenik meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a FIFA 22-t?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %