Belehúzott az EA: még két újabb stadiont szereztek meg a FIFA 22-höz

Belehúzott az EA: még két újabb stadiont szereztek meg a FIFA 22-höz

A kiadó belehúzott, érzik azt, hogy kell némi erősítés, ha még több rajongót akarnak maguknak.

Az elmúlt napokban a legnagyobb újdonságokat a FIFA 22 háza táján egyértelműen az új arénák bejelentése szolgáltatja, és szerencsére az EA Sports nem is fukarkodik ilyen téren. A Benfica és a Porto otthona után két újabb, ámbár lényegesebb kisebb csapatok stadionját is felfedték a nagyérdemű előtt. Az egyik a Bundesligából, míg a másik a LaLigából érkezik, és a befogadóképességek alapján nem a nagyobb stadionok közé tartoznak ezek a helyszínek.

Arminia Bielefeld

Az 1926-ban épített Schüco Arena 27.300 szurkolót képes befogadni, és talán kevesen tudják, hogy a hely ahol végül felépült korábban egy farmer tulajdona volt és mezőgazdasági területként üzemelt, és a stadion korábbi nevének eredete is innen származik. Alm németül ugyanis alpesi legelőt jelent. Jelenleg a Bielefeld a 12. helyen áll a német élvonalban, három forduló után 3 döntetlennel, miközben legutóbb a 15. helyen épp csak megúszták a kiesést.

Cádiz

A spanyoloknál a Cádiz szintén a 12. helyen áll, de ők a 2 döntetlen mellett egyszer ki is kaptak már ebben a szezonban. Stadionjuk viszont, a Nuevo Mirandilla 20.724 fő befogadására alkalmas, és bár 1955-ben épült fel és nyitották meg a nagyközönség előtt, azóta már kétszer is átépítették. Egyszer 1984-ben, majd aztán egy hosszú renoválási folyamat részeként 2003 és 2012 között újult meg.

Ti örültök az új stadionoknak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!