Új gólöröm kerül be a FIFA 22-be az utolsó percekben szerzett találatokhoz

Új gólöröm kerül be a FIFA 22-be az utolsó percekben szerzett találatokhoz

Egy leak szerint az utolsó percekben szerzet találatokat minden eddiginél nagyobb örömmel ünnepli majd egy csapat.

Egy hónap van már csak hátra az új FIFA hivatalos megjelenéséig, de már egyre nehezebb kibírni a napok, talán még azoknak is, akiknek volt lehetőségük nyüstölni a bétát. Egyébként az EA Sports újra lehetőséget ad a játékosoknak, hogy négy nappal korábban játsszanak az új epizóddal, ha előrendelik a játékot. a FIFA 22 egyébként október elsején jelenik meg.

Az újdonságok egyik gyöngyszeme lehet az alábbi videón látható jelenetsor, ugyanis kiderült, hogy a következő epizódban az utolsó percekben szerzett győztes találatnál egy teljesen új ünneplés veszi kezdetét. Akárcsak a valódi futball meccseken, itt is kirongyolnak a nagy öröm közepette a pálya szélére, ahová a cserék, az edző és gyakorlatilag az egész stáb követő őket és egymásra borulnak. Itt pedig tökéletesen szemléltetik, hogy amikor Edison Cavanival sikerült belőni az utolsó pillanatokban a győztes találatot eddig nem látott képsorok következtek:

Bár ez egy nagyszerű újdonság, mégis érdekes lesz látni, hogy mennyit is ér valójában a játékosok szemében, hiszen a gólörömet sokszor elnyomják, multiban pedig a szenvedő fél számára nagyon idegesítővé tud válni. Ráadásul idén először ki lehet kapcsolni, hogy az ellenfél ünneplését nézze az, aki gólt kapott, helyett a saját csapatát pásztázza a kamera abban az esetben persze, ha nem nyomja el az animációt senki. Ettől függetlenül ez egy jó ötlet, és tényleg jól mutat, mert autentikus hangulatot varázsolhat ilyenkor a meccsek végére.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: goal.com

Kövess Minket!