LoL: Egyre nehezebb helyzetben Meight és mumus az EU Mastersen

LoL: Egyre nehezebb helyzetben Meight és mumus az EU Mastersen

Nagyon nehéz helyzetben van a magyar duó, de még van lehetőségük a javításra Európa második legrangosabb League of Legends tornáján.

Zsinórban a második nap szurkolhattatok Török "Meight" Máténak és Szépvölgyi "mumus100" Máriónak a 2021-es EU Masters nyári csoportköreiben. A Zero Tenacity csapatának midese és toposa keserű szájízzel pihenhet egyet, ugyanis nem jött össze számukra a bravúr a német bajnok ellen. Ezzel a Z10 sereghajtóként várhatja a "C" kvartett további összecsapásait, azonban még négy meccs hátra van, ahol tudnak javítani.

Zero Tenacity vs Berlin International Gaming (0-1)

Kifejezetten jól kezdte a Bo1-es mérkőzést az EBL címvédője. Bár az objective-ek elhozásában nem jeleskedtek, killekkel tudták kompenzálni ezt a hátrányt. A középső szakaszhoz közeledve kijött a két együttes közötti különbség, ami a rálátásért folytatott harcban csúcsosodott ki. Sokkal jobban tudta kontrollálni a térképet a BIG, ami szép lassan megmutatkozott az aranykülönbségben. RKR vezetésével fokozatosan elszakadtak a Z10-től, különösen Meight nem érezte jól magát ezen az összecsapáson. Érdekességképp meg kell említeni, hogy az alsó ösvényen ismét egy Tristana került mihai ellenfelének kezébe, amivel a román lövész egyszerűen nem tudta tartani a lépést. A BIG összességében sokkal jobban tudta irányítani a meccs alakulását, ami végül a győzelmet jelentette számukra.

A mai napra Meight és mumus pihenőt kapott, azonban izgalmas párosításokból nem lesz hiány. A nap záróakkordjaként a mousesports és a Vodafone Giant meccsén drukkolhattok aktuális kedvenceteknek, de a 19:30-as PTA vs PDW-ről sem érdemes lemaradni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted következő meccsen kitiltja a Z10 Tristanát?