LoL: Annyira jól működik Qiyana, hogy néha elfelejt sebezni a képessége

LoL: Annyira jól működik Qiyana, hogy néha elfelejt sebezni a képessége

Nem érdemes most Qiyanát erőltetni a 11.17-es LoL patchben, mert rengeteg buggal küzd a karakter.

Sajnos a Riot Games hiába próbálkozik, elő-előfordul, hogy nem sikerül kiküszöbölnie minden hibát az új frissítés élesítése előtt. Nincs ez másképp a jelenleg futó 11.17-es LoL patch esetében sem, ahol éppen Qiyana szenvedi meg a bugokból következő súlyos hiányosságokat. A középső ösvényen, valamint dzsungelben bevethető karakternek a Q képessége egyszerűen hemzseg a hibáktól, amelyekkel a fejlesztők ugyan tisztában vannak, de egyelőre még nem jutottak el addig, hogy ezeket kijavítsák.

Qiyana hibák a 11.17-es League of Legends frissítésben

  1. hiba: Qiyana miközben castolja a Q képességét, megtörténhet az az eset, hogy az ellenségen átmegy az animáció, de sebzést nem szenved el
  2. hiba: Ha nagyon gyorsan elsütöd a QWQ kombót, akkor a célpont csak egyszer szenvedi el a passzívból kapott sebzést. Ez a bug különösen akkor látványos, ha Qiyana két különböző elemmel (fű és szikla) dobja meg az ellenséget. Ebben az esetben csak a füvet szimbolizáló gyűrű kerül az ellenséges hősre, a sziklás nem
  3. hiba: Ha nagyon gyorsan elsütöd a QWQ kombót, akkor a második Q teljesen ellentétes irányba megy ki

Egyik hiba sem olyan, hogy azonnali hotfixet kéne eszközölnie a fejlesztőknek, de ha pont veled fordul elő, akkor joggal háborodhatsz fel. Remélhetőleg a 11.18-as patch rengeteg hősmódosítása mellett jut majd idejük még ezeknek a Qiyana bugoknak a kijavítására is, mivel a karakter egyik fő sebzésforrása a jelenleg nem tökéletesen működő Edge of Ixtal (Q).

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted kijavítják ezeket a hibákat a 11.18-as frissítésben?