A FIFA 21 Pre-Season utolsó hetén Position Players Pack jár a FUT 22-be

A FIFA 21 Pre-Season utolsó hetén Position Players Pack jár a FUT 22-be

Egyre közelebb a FIFA 22 megjelenése, de már most érdemes gyűjtögetni a starthoz az Ultimate Team jutalmakat.

Az előszezon mindig fontos, és bár a FIFA 21 már lerágott csont a rajongók számára, mégis érdemes lehet visszatérni és pörgetni kicsit, hiszen értékes jutalmakat lehet beszerezni a következő Ultimate Team szezonhoz. Most az EA azt is felfedte, hogy mi található az utolsó Pre-Season bónuszai között, így ezen a héten még mindenképp jó ötlet lehet pár órát a virtuális futballpályán tölteni. Sajnos viszont azt ismét szeretnénk kiemelni, hogy az előszezon alatt megkapott extra tartalom az untradeable, tehát nem lehet vele kereskedni semmilyen módon, valamint minden játékos, aki teljesíti az aktuális hétre vonatkozó SBC-ket és Objectiveket, ők október 12-ig számíthatnak a jutalmakra a FIFA 22-ben.

Az utolsó héten egy FUT 22 Loan Player Packra lehet pályázni, melyben egy Base Ikon tutira lesz. Emellett három Position Player Pack is begyűjthető. Ezek között lesz egy védőket, középpályásokat és támadókat felvonultató csomag, melyben biztosan 80+-os játékost lehet nyitni, így a pálya minden harmadában meg lehet majd erősíteni a kezdő csapatot.

Ahhoz, hogy valaki biztosan részesüljön ezekből az extrákból nem elég az aktuális feladatokat teljesíteni, hiszen november 12-ig be kell jelentkezni a FUT 22-be is, ezért ezt mindenki tartsa észben, aki nagyban elkezdte gyűjtögetni a Pre-Season ajándékokat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: ea.com

Kövess Minket!