LoL: Fnatic.Rising mérkőzéssel indul ma az EU Masters rájátszása

LoL: Fnatic.Rising mérkőzéssel indul ma az EU Masters rájátszása

Nyolc csapat jutott be az EU Masters 2021-es nyári egyenes kiesées szakaszába, a mai nap már izgulhattok az első Bo5-ös szérián.

Sajnos Török "Meight" Máté és Szépvölgyi "mumus100" Márió nem jutott tovább a 2021-es Amazon European Masters csoportköreiből, így nincs már magyar játékos, akinek szurkolhattok a rájátszás során. Ettől függetlenül érdemes lesz nézni a maradék nyolc csapat küzdelmeit, ugyanis az LEC-be kifejezetten nagy arányban találkozhattok a legjobb EUM klubok játékosaival. Az első Bo5-ös összecsapásra már nem is kell sokat várnotok, ugyanis a mai nap 18:00-tól a Movistar Riders és a Fnatic.Rising mérkőzésein rághatjátok le a körmötöket. Minden meccset a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

Movistar Riders vs Fnatic.Rising (Bo5 - 18:00-tól)

Mindkét csapat a play-inből verekedte be magát a főtáblára, azonban sikeresen megállták a helyüket az egyes régiók bajnokaival szemben. A FNCR maga mögé utasította a két magyarral kiálló, EBL győztes Zero Tenacityt, valamint a lengyel ezüstérmest, az Illuminar Gaminget. A Movistar Riders mindössze egyetlen vereséggel zárta a "B" csoport küzdelmeit, így ők várhatják a papírforma alapján kényelmesebb helyzetből a rájátszást. A spanyol együttesből Maxlore-ra lesz érdemes odafigyelni, aki már korábban bizonyította, hogy az LEC-ben is megállja a helyét. Lee Sinje félelmetes, de nem veti meg a Nidalee, sőt a Rengar választásokat sem. Utóbbira azért ne számítsatok. A brit klubban PRIDE elképesztően nagyot játszott több alkalommal Kennenjével, egy nem hivatalos Pentakillt is sikerült begyűjtenie a "C" csoport zárónapján.

A Bo5-ös negyeddöntők idén nyáron debütálnak az EU Mastersen, a korábbi szezonokban mindig Bo3-ban rendezték meg ezeket az összecsapásokat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut tovább?