Hirdetés

LoL: A német és a lengyel bajnok csap össze az EU Masters mai negyeddöntőjében

Két gigász ütközetével folytatódik az Amazon European Masters egyenes kieséses szakasza.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

Kisebb meglepetésre simán továbbjutott a Fnatic.Rising a Movistar Riders ellen a 2021-es EU Masters első negyeddöntőjében. Nincs idő azonban elmélyülni a miértekben, ugyanis a mai nap egy hatalmas rangadót rendeznek. A Berlin International Gaming a Prime League (német-osztrák-svájci liga) bajnokaként, a PDW az Ultraliga (lengyel liga) első helyezettjeként várhatja a Bo5-ös szériát. Minden meccset a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

BIG vs PDW (Bo5 - 18:00-tól)

Parádés teljesítményt nyújtott mindkét együttes a csoportkörök során, ugyanis öt győzelem mellett csak egy vereséget gyűjtöttek be. A lengyelek azonban ezzel a teljesítménnyel "csak" a második helyre voltak jók a "B" csoportban, ugyanis a helyosztón a Movistar Riders legyőzte őket. A Movistar azóta már kiesett, mivel nem tudott felnőni a Fnatic.Risinghoz, így a PDW-n múlik a kvartettjének becsülete. 

A BIG-ből mindenképp ki kell emelni Akabane-t, aki a "C" csoport zárónapján három meccs alatt 30 gyilkosságot söpört be, mindezt dzsungelesként. A 21 éves francia srác egészen elképesztő formájában bízhatnak a németek, de a PDW-nek lesz egy-két beleszólása a meccsek alakulásába. A lengyeleknél Czajek és Odi11 brutális KDA-val rendelkezik, azonban a statisztika csak egy dolog. Főleg az alsó ösvényt tartsátok szemmel, ugyanis Odi11 Ziggs és Apheliosszal egyaránt képes büntetni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Ki nyeri szerinted a Bo5-ös szériát?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés