LoL: A német és a lengyel bajnok csap össze az EU Masters mai negyeddöntőjében

Két gigász ütközetével folytatódik az Amazon European Masters egyenes kieséses szakasza.

Kisebb meglepetésre simán továbbjutott a Fnatic.Rising a Movistar Riders ellen a 2021-es EU Masters első negyeddöntőjében. Nincs idő azonban elmélyülni a miértekben, ugyanis a mai nap egy hatalmas rangadót rendeznek. A Berlin International Gaming a Prime League (német-osztrák-svájci liga) bajnokaként, a PDW az Ultraliga (lengyel liga) első helyezettjeként várhatja a Bo5-ös szériát. Minden meccset a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

BIG vs PDW (Bo5 - 18:00-tól)

Parádés teljesítményt nyújtott mindkét együttes a csoportkörök során, ugyanis öt győzelem mellett csak egy vereséget gyűjtöttek be. A lengyelek azonban ezzel a teljesítménnyel "csak" a második helyre voltak jók a "B" csoportban, ugyanis a helyosztón a Movistar Riders legyőzte őket. A Movistar azóta már kiesett, mivel nem tudott felnőni a Fnatic.Risinghoz, így a PDW-n múlik a kvartettjének becsülete. 

A BIG-ből mindenképp ki kell emelni Akabane-t, aki a "C" csoport zárónapján három meccs alatt 30 gyilkosságot söpört be, mindezt dzsungelesként. A 21 éves francia srác egészen elképesztő formájában bízhatnak a németek, de a PDW-nek lesz egy-két beleszólása a meccsek alakulásába. A lengyeleknél Czajek és Odi11 brutális KDA-val rendelkezik, azonban a statisztika csak egy dolog. Főleg az alsó ösvényt tartsátok szemmel, ugyanis Odi11 Ziggs és Apheliosszal egyaránt képes büntetni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Ki nyeri szerinted a Bo5-ös szériát?