LoL: Bemutatkozik a címvédő az EU Masters rájátszásában

LoL: Bemutatkozik a címvédő az EU Masters rájátszásában

Az EU Masters tavaszi bajnoka abszolút esélyesként várhatja a negyeddöntőt.

2021-ben tűnt fel a francia első osztályban a Karmine Corp, azonban rögtön beírták magukat a történelemkönyvekbe. Megnyerték az LFL tavaszi alapszakaszát és rájátszását, valamint nyáron az alapszakaszgyőzelem után csak a rájátszás fináléjában maradtak alul a Misfits Premier ellen. Eközben óriási fölénnyel utasították maguk mögé a 2020-as EU Masters összes csapatát, így nem véletlen, hogy minden tekintet most is rájuk szegeződik. Ellenfelük a spanyol liga ezüstérmese, a UCAM Esports Club lesz, akik a tavaszi EUM-en a 3-4. helyig meneteltek. Ne feledjétek, hogy minden meccset a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

Karmine Corp vs UCAM Esports Club (Bo5 - 18:00-tól)

Egyetlen Vodafone Giants elleni vereség szerepel csak a KC neve mellett, a többi összecsapást sikerült győzelemmel zárnia a francia csapatnak. Ezzel szemben a UCAM-nek sokkal hektikusabban alakultak a csoportkörök. Sikerült megverniük a Misfits Premiert, így harcban voltak az első helyért, azonban nem sokáig tartott ki a lendület. A rájátszástól már búcsúzó AGO ROGUE megtréfálta a spanyolokat, így az "A" csoport második helyével kellett végül beérniük.

A Karmine Corp címvédőként szeretne átlépni ellenfelén, a győzelem egyik kulcsa Saken lehet. A 22 éves szupertehetséget már rengetegen az LEC-be várják, ami nem véletlen. Rengeteg hőssel tud kimagasló szinten teljesíteni, így nem lehet belőle eléggé felkészülni. A UCAM a csapategységben bízhat igazán, ugyanis a tavaszi 3-4. helyezést elérő ötösből négyen itt vannak, csak a támogató poszton történt csere.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut be az elődöntőbe?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.