Hirdetés

LoL: Bemutatkozik a címvédő az EU Masters rájátszásában

Az EU Masters tavaszi bajnoka abszolút esélyesként várhatja a negyeddöntőt.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

2021-ben tűnt fel a francia első osztályban a Karmine Corp, azonban rögtön beírták magukat a történelemkönyvekbe. Megnyerték az LFL tavaszi alapszakaszát és rájátszását, valamint nyáron az alapszakaszgyőzelem után csak a rájátszás fináléjában maradtak alul a Misfits Premier ellen. Eközben óriási fölénnyel utasították maguk mögé a 2020-as EU Masters összes csapatát, így nem véletlen, hogy minden tekintet most is rájuk szegeződik. Ellenfelük a spanyol liga ezüstérmese, a UCAM Esports Club lesz, akik a tavaszi EUM-en a 3-4. helyig meneteltek. Ne feledjétek, hogy minden meccset a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

Karmine Corp vs UCAM Esports Club (Bo5 - 18:00-tól)

Egyetlen Vodafone Giants elleni vereség szerepel csak a KC neve mellett, a többi összecsapást sikerült győzelemmel zárnia a francia csapatnak. Ezzel szemben a UCAM-nek sokkal hektikusabban alakultak a csoportkörök. Sikerült megverniük a Misfits Premiert, így harcban voltak az első helyért, azonban nem sokáig tartott ki a lendület. A rájátszástól már búcsúzó AGO ROGUE megtréfálta a spanyolokat, így az "A" csoport második helyével kellett végül beérniük.

A Karmine Corp címvédőként szeretne átlépni ellenfelén, a győzelem egyik kulcsa Saken lehet. A 22 éves szupertehetséget már rengetegen az LEC-be várják, ami nem véletlen. Rengeteg hőssel tud kimagasló szinten teljesíteni, így nem lehet belőle eléggé felkészülni. A UCAM a csapategységben bízhat igazán, ugyanis a tavaszi 3-4. helyezést elérő ötösből négyen itt vannak, csak a támogató poszton történt csere.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Szerinted melyik csapat jut be az elődöntőbe?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés