Részletek a következő, Worlds 2021-es esemény zsákmányairól

Részletek a következő, Worlds 2021-es esemény zsákmányairól

A jelenleg elérhető esemény hamarosan véget ér, a fejlesztők azonban máris részleteket osztottak meg a soron következőről.

A Worlds 2021-es eseményről péntek este folyamán érkezett néhány információ.

Az első és egyben a legfontosabb információ, hogy zsetonokat majd november 8-ig lesznek gyűjthetőek és 18-ig elkölthetőek. Természetesen a zsetonok most is lesznek gyűjthetőek ingyenesen is egy bizonyos mennyiségig, illetve a szokásos módon belépő útján a végtelenségig skálázva azt.

A világbajnokság során is várnak ránk egyedi küldetések, melyeket a szokásokhoz híven tudunk majd most is teljesíteni a lehető legtöbb játékmódban.

Worlds Rewards Capsule

Egy kapszula, melyet úgy szerezhetünk meg, ha nézzük a League of Legends világbajnokságot a LoL Esports felületén, vagy pedig részt veszünk a tippjátékban. Igen, idén is lesz tippelős játék a VB-re, annak részletei és jutalmai azonban még ismeretlenek.

Worlds 2021 Orb

Garantáltan tartalmaz egy véletlenszerű hőskinézettöredéket és 3,5% eséllyel található benne egy Worlds Peak Performance Bag. A Gemstone-ok és a permanens Mythic Skinek esési aránya az alapvető érték másfélszeresére.

Worlds Peak Performance Bag

Itt az idő, hogy felvágj! Három darab legalább 975 RP értékű hőskinézet töredéket tartalmaz, annál drágább pedig 60% eséllyel eshet belőle VAGY 5 hőskinézet töredéket tartalmaz szintén legalább 975 RP értékben vagy olcsóbbakat, 40% eséllyel. A Gemstone-ok és a permanens Mythic Skinek esési aránya az alapvető érték másfélszeresére.

Worlds Grand Legancy Pack

5 hőskinézet töredéket tartalmaz legalább 975 RP-s értékűeket, vagy annál drágábbakat 5% eséllyel, VAGY 3 hőskinézet töredéket az 1350 RP-s hőskinézetek közül és drágábbakat, 45% eséllyel. A Gemstone-ok és a permanens Mythic Skinek esési aránya az alapvető érték másfélszeresére.

A világbajnokság október 5-től egészen november 6-ig lesz nyomon követhető magyar nyelven a twitch.tv/esport2tv csatornán, vagy a LoL Esports felületén, így velünk is könnyedén követheted a legnagyobb Titánok összecsapásait!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.