Hirdetés

LoL: Szuperrangadóval zárul az EU Masters negyeddöntőinek sora

Két óriási bajnokcsapat küzd meg egymással az Amazon EU Masters utolsó negyeddöntőjében.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

A semleges szurkolóknak kedvezett a sorsolás, ugyanis a francia és a spanyol bajnokcsapat összekerült a 2021-es EU Masters nyári negyeddöntőiben. A Misfits Premier és a Vodafone Giants összecsapása döntővel ér fel, azonban "csak" az egyenes kieséses szakasz első körében követhetitek figyelemmel a történéseket. A két ötösben összesen négy olyan játékos található, aki valaha már játszott az EU LCS-ben/LEC-ben, ami garancia a magas színvonalú meccsekre. Továbbra is minden mérkőzést a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

Misfits Premier vs Vodafone Giants (Bo5 - 18:00-tól)

Nem sokan gondolták volna, hogy a tavaszi és nyári sikerek után elbukhat a Karmine Corp a Misfits Premier ellen az LFL nyári döntőjében, pedig ez a forgatókönyv történt meg. A négy lengyellel és egy némettel kiálló MSFP 3-1-gyel lépett át legnagyobb riválisán, így abszolút esélyesként várhatta az EU Masters csoportköreit. Végül egyetlen vereséget gyűjtöttek be ebben a szakaszban, de a mutatott játék alapján nem sokon múlt, hogy izgulniuk kelljen a továbbjutásért. Ezzel szemben a Vodafone Giants abszolút uralta a "D" csoportot, bár a Karmine Corp túl nagy falatnak bizonyult számukra, így másodikként jutottak be a playoffba.

A Misfits Premierben remek játékosok vállvetve harcolnak minden mérkőzésen, igazán nem lehet kiemeleni közülük senkit. Volt olyan, hogy Shlatan villantott egy brutális Olafot, máskor Sertuss dominált a középső ösvényről. Ezzel szemben a VGIA szinte kizárólag egyetlen játékosra építi fel a draftot. Megpróbálják Attilát, a portugál legendát annyira megetetni a korai szakaszban, hogy az ADC pozícióból le tudja carryzni a meccseket. Eddig ez bevállt, azonban a Misfits Premier ellen ennél mindenképp többre lesz szükségük.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Szerinted melyik bajnokcsapat jut be az elődöntőbe?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés