LoL: Szuperrangadóval zárul az EU Masters negyeddöntőinek sora

Két óriási bajnokcsapat küzd meg egymással az Amazon EU Masters utolsó negyeddöntőjében.

A semleges szurkolóknak kedvezett a sorsolás, ugyanis a francia és a spanyol bajnokcsapat összekerült a 2021-es EU Masters nyári negyeddöntőiben. A Misfits Premier és a Vodafone Giants összecsapása döntővel ér fel, azonban "csak" az egyenes kieséses szakasz első körében követhetitek figyelemmel a történéseket. A két ötösben összesen négy olyan játékos található, aki valaha már játszott az EU LCS-ben/LEC-ben, ami garancia a magas színvonalú meccsekre. Továbbra is minden mérkőzést a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek magyar nyelven!

Misfits Premier vs Vodafone Giants (Bo5 - 18:00-tól)

Nem sokan gondolták volna, hogy a tavaszi és nyári sikerek után elbukhat a Karmine Corp a Misfits Premier ellen az LFL nyári döntőjében, pedig ez a forgatókönyv történt meg. A négy lengyellel és egy némettel kiálló MSFP 3-1-gyel lépett át legnagyobb riválisán, így abszolút esélyesként várhatta az EU Masters csoportköreit. Végül egyetlen vereséget gyűjtöttek be ebben a szakaszban, de a mutatott játék alapján nem sokon múlt, hogy izgulniuk kelljen a továbbjutásért. Ezzel szemben a Vodafone Giants abszolút uralta a "D" csoportot, bár a Karmine Corp túl nagy falatnak bizonyult számukra, így másodikként jutottak be a playoffba.

A Misfits Premierben remek játékosok vállvetve harcolnak minden mérkőzésen, igazán nem lehet kiemeleni közülük senkit. Volt olyan, hogy Shlatan villantott egy brutális Olafot, máskor Sertuss dominált a középső ösvényről. Ezzel szemben a VGIA szinte kizárólag egyetlen játékosra építi fel a draftot. Megpróbálják Attilát, a portugál legendát annyira megetetni a korai szakaszban, hogy az ADC pozícióból le tudja carryzni a meccseket. Eddig ez bevállt, azonban a Misfits Premier ellen ennél mindenképp többre lesz szükségük.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik bajnokcsapat jut be az elődöntőbe?