Seria A fanok imádni fogják, jön az olasz bajnoksághoz is a POTM a FIFA 22-ben

Seria A fanok imádni fogják, jön az olasz bajnoksághoz is a POTM a FIFA 22-ben

A topligák közül már négy is folyamatosan megkapta a havi legjobbjait, így már csak a Seria A hiányzott, egészen mostanáig.

A Player of the Month egy különleges dolog a labadrúgásban, minden nagyobb bajnokságban szokták ugyanis díjazni egy-egy hónap legjobbját, melyet természetesen egy fél tucat labdarúgó közül választanak ki. A valós teljesítményük alapján kerülhetnek be ide az aktuális forma alapján a játékosok, és általában szavazás útján szokott eldőlni, hogy végül ki kapja az adott nemzet bajnokságában ezt a kitüntetést. A legnívósabb talán a Premier League, de természetesen sokan a La Liga és a Bundesliga havonta érkező legjobbjaira is fenik a fogukat.

Ezen kívül még a francia liga is megkapta hónapról-hónapra a Player of the Month kártyáit, viszont a Seria A eddig hiányzott a játékból ezen a szinten. Azt érdemes tudni, hogy ezért a ligáért nagy harc dúl az EA Sports és a Konami között, többek között a Juventus, AS Roma és a Lazio az utóbbival áll szerződésben, viszont az új bejelentés szerint egy nagyon komoly exkluzív partneri szerződést kötöttek az EA-vel, így a megegyezés értelmében az alábbi csapatok is csak a FIFA 22-ben lesznek hivatalosan megtalálhatóak: Bologna F.C. 1909, Cagliari Calcio, Empoli F.C., ACF Fiorentina, Genoa C.F.C., Hellas Verona F.C., FC Internazionale Milano, A.C. Milan, S.S.C. Napoli, U.S. Salernitana 1919, U.C. Sampdoria, U.S. Sassuolo Calcio, Spezia Calcio, Torino F.C., Udinese Calcio, és Venezia F.C..

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!