Hirdetés

Megérkezett a teljes lista, 20 hős változik összesen a 11.19 során!

A 11.18-as frissítésben 33, a 11.19-esben 20 hős változik összesen!

Hirdetés

Nem titok, hogy a világbajnokság során a profik igényeinek kiszolgálása az elsődleges cél a fejlesztők számára, ezért tapasztalhattunk már az elmúlt frissítésben és egyben az elmúlt évek során is olyat, hogy ilyenkor számunkra, hétköznapi játékosok számára esetleg indokolatlannak tűnő hősök kapnak erősítést vagy gyengítést.

A 11.19-es frissítés során pedig 15 hős erősödik és 5 gyengül a Riot Games jelenlegi tervezete alapján. A hősök állapotáért és aktuális frissítéseiért kövessétek további LoL cikkeinket, ahol igyekszünk Titeket első kézből informálni a játékkal kapcsolatos hírekről, változtatásokról és érdekességekről. Nézzük azonban, hogy kik is azok a hősök, akik érintettek a soron következő változtatásokban.

A gyengített hősök: Kennen, Ryze, Sona, Soraka és Varus.

Érdekesség, hogy közülük Soraka és Varus kapott változtatást a 11.18 során is.

Az erősített hősök: Aatrox, Akali, Cho'gath, Fizz, Galio, Gragas, Gwen, Mordekaiser, Poppy, Qiyana, Renekton, Sejuani, Seraphine, Sion és Sylas.

Közülük pedig Renekton kapott változtatást a 11.18-as frissítés során.

Ti melyik hős változtatásán lepődtetek meg a legjobban? Van olyan hős akit hiányoltok a lista bármelyik részéről?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)
Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Blarkiozal 9 napja
  Kennen
  0 0 Válasz
 • justwalkingmydog 9 napja
  Hát
  0 0 Válasz
 • PalFeed 9 napja
  Sylas ????
  0 0 Válasz
 • zoli9200 9 napja
  Fizz, Gwen, Qiyana, Sylas - mivel pontos értékeket nem tudunk ezért még senkinek nem kell felháborodnia de azért ezek a hősök most is iszonyat erősek.
  0 0 Válasz
 • Rhaast_ 9 napja
  Sylas Buff? ezek után önleszopást gyakorlok..
  0 0 Válasz
 • ProtonP 9 napja
  Nem hiszem el minden pro play changen kiakad a fél világ nem lehet elfogadni hogy ezek a változtatások csak a világbajnokság miatt vannak és nem azért hogy goldban balance legyen Évente 2x van ilyen a worlds idején meg az msi idején 2 patchet nem bírtok ki problémázás nélkül
  0 0 Válasz
  • Deathwing 9 napja ProtonP
   Teljesen jogos, viszont maga buff ellentmond annak , amit akarnak, mert ezek a meta campek, ha több hős választás akarnak, akkor pont ezeket kellene lenerfelni . Engem pl nem zavar sylas több sebzés kap, cserében viszont healjét kéne nerfelni .Túl tankos , full apként .
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés