LoL: EU Masters döntőért harcol ma két korábbi bajnokcsapat

LoL: EU Masters döntőért harcol ma két korábbi bajnokcsapat

A címvédő és a 2019-es nyári bajnok csap össze az első 2021-es EU Masters nyári elődöntőben.

Elérkezett az Amazon EU Masters Summer Split utolsó előtti szakasza, a mai nappal megkezdődik az elődöntők sora. A Karmine Corp és a Berlin International Gaming (BIG) nagyon könnyedén vette a rájátszás első körének akadályait, azonban a főpróba máris elérkezett. A KC 2021-ben mindössze egyetlen valóban fontos tétmérkőzést veszített el, a 2021-es nyári LFL döntőjét. A BIG formájára szintén nem lehet panasz, német bajnokként, valamint a 2019-es nyári EU Masters első helyezettjeként érkeznek meg ebbe a párharcba. Minden mérkőzést a lolesports és az esport2tv Twitch oldalán követhettek ma 18:00-tól magyar nyelven!

Karmine Corp vs BIG (Bo5 - 18:00-tól)

A címvédő földbe döngölte a UCAM Esports Club együttesét a harmadik negyeddöntőben, a BIG simán 3-0-zta a lengyel bajnok PDW-t. Ilyen előjelek mellett egy kifejezetten szoros, izgalmas és kiegyenlített párharcra lehet számítani, azonban vannak rossz előjelek a semleges szurkolók számára. A KC gyakorlatilag ott folytatja, mint tavasszal, akkor a döntőben buktak egyetlen meccset a BT Excel ellen, egyébként tönkreverték egész Európát. Adam helyére Cabochard érkezett, de ezzel a váltással szinte semmit sem veszített erejéből a francia gigász. SAKEN személyében az ERL egyik, ha nem a legjobb midese erősíti őket, Cinkrof képes lehet arra, hogy megállítsa Akabanét, ami az egyik kulcs lehet a győzelemhez. Az alsó ösvényről sem hiányozhat két remek idéző, Targamas és xMatty az egyik legstabilabb páros eddig az egész EUM-en.

Ezzel szemben ott a BIG, akik Akabane és Keduii vezetésével leckét adtak a PDW-nek. Főleg a francia dzsungeles az, akit ki kell emelni, mivel emberfeletti számokat produkál már az utolsó csoportkörök óta. A lövész főleg Jhin választásával lepte meg ellenfelét a negyeddöntőben, erre a "pocket pickre" fel kell készülnie a KC-nek, ha szeretne nyerni. A tapasztalat és az aktuális forma alapján a Karmine Corpnak áll a zászló, de a BIG-et ettől függetlenül nem szabad leírni. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut be elsőként a döntőbe?