Az EA megtrollkodta a City játékosait egy fake Kyle Walker FUT lappal

Az EA megtrollkodta a City játékosait egy fake Kyle Walker FUT lappal

Nem várt reakciója volt Kevin De Bruynek és Phil Fodennek a kártya láttán, de a nevetés előtt ráérztek, hogy ez kamu.

Szép lassan derülnek ki a FIFA 22 kapcsán, hogy a legjobb játékosok, illetve csapatok keretei milyen értékeléseket kapnak, de most az EA Sports úgy döntött személyre szabottan szétküld jó néhány lapot a Premier League-be. Elsőként a Manchester Cityhez juttatták az új ratingeket, de Kyle Walker esetében a sebessége nem a valós számot tartalmazta. A videóban látható lapon 78-as Pace-t kapott, ami azért vicces, mert a játékos FIFA 10 óta bent lévő egyetlen egy verziója esetében sem esett 80 alá ez a mutató. Mindenesetre két csapattársa felnevetett rajta, majd gyorsan levágták, hogy ez hamis. Ezt követően Kevin De Bruyne megbeszélte a stábbal, hogy az öltözőbe bevigyék a lapot és így meglátja majd Walker is. Az angol jobb szélső a reggelijét befejezvén elindult átöltözni, mikor szembejött vele az új FUT kártyája, első reakciója pedig az volt, hogy kidobta a kukába.

Jack Grealish aztán azzal nyugtatta csapattársát, hogy fizikálisan még mindig jobb, mint Phil. A többiek pedig csak nem tudták abbahagyni a kacagást. Természetesen Walker is érezte, hogy itt valami átverés közepébe csöppent, így elég hamar a többiek is a tudtára adták, hogy a valódi mutatója ennél azért jóval jobb. A mostani gold Walker így fest:

A 92-es érték egyébként mégsem a legjobb, amivel nekiindult egy FIFA-nak, a 12-ben ugyanis az arany lapja 93-as sebességet kapott anno.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: 365dm.com

Kövess Minket!