Hirdetés

LoL: A "nagyok" már lejátszották, most a kicsik küzdenek az EU Mastersen

A francia bajnok és az NLC második helyezettje küzd meg a 2021-es nyári EU Masters második elődöntőjében.

Hirdetés

Óriási harc után, egy mindent eldöntő ötödik mérkőzésen vívta ki a jogot a Karmine Corp, hogy a tavaszi szezon után ismét döntőzhessenek Európa második legrangosabb League of Legends ligájában. A francia ezüstérmes kitett magáért az Amazon EU Masters első elődöntőjében, ugyanis sikerült 3-2-re legyőzniük a BIG-et. A mai nap 18:00-tól élőben követhetitek a Misfits és a Fnatic akadémia csapatainak, azaz a Misftis Premiernek és a Fnatic.Risingnak a küzdelmeit a lolesports és az esport2tv Twitch oldalánEnnek a párharcnak a győztese megküzdhet a címvédővel a fináléban, a vesztes a 3-4. helyen zárja a mostani kiírást.

Misfits Premier vs Fnatic.Rising (Bo5 - 18:00-tól)

A négy lengyel és egy német játékossal kiálló MSFP francia bajnokként érkezik meg ebbe a párharcba, a FNCR "csak" egy NLC ezüstérmet tud felmutatni. A tavaszi szezonban a play-inből a 3-4. helyig menetelt a mousesports, most PRIDE-ék előtt itt a lehetőség, hogy túlszárnyalják a német együttest, és a döntőben harcolhassanak az EUM bajnoki címéért. A nevek alapján egyértelműnek tűnhet a Nyulak fölénye, azonban a Movistar Riderst sima 3-1-gyel már sikerült búcsúztatnia a Fnatic fiókklubjának. PRIDE és MAXI nagyon jól dolgozott együtt, de nem lehet csak egy-két játékost kiemelni, a csapategység repítette eddig őket.

A túloldalon olyan nevek sorakoznak fel, mint az LEC-ben már bizonyított Woolite és Jactroll, a legnagyobb német tehetség, Sertuss, valamint Shlatan és Agresivoo. Egy őrületesen erős kezdőötössel kell felvennie a kesztyűt a FNCR-nek, azonban a Misftis Premier sem verhetetlen. Mind a csoportkörökben, mind a negyeddöntőkben kaptak már ki, amibe bátran belekapaszkodhatnak mostani ellenfeleik.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Szerinted a Fnatic.Rising vagy a Misfits Premier jut az EUM döntőjébe?

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • PalFeed 8 napja
    Hajrá
    0 0 Válasz
  • Komojtalan 7 napja
    Muszáj ilyen életunt kommentátoroknak akciózni? A csapatban van azért olyan is aki tud közvetíteni. Noizr jó elemző, de minden pillanatban azt várja az ember, hogy elalszik a monitor előtt. Az új srác szintén, de ő legalább még fejlődhet ha megszokja a légkört.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés