Keressük az ország legkönnyebb hősét! - Szavazz Te is!

Keressük azt a hőst, aki szerintetek a legegyszerűbb! Véleményeteknek szavazás útján adhattok hangot!

Sokszor halljuk, hogy bizonyos hősökkel könnyebb, mint másokkal, s ez így is van valóban, hiszen minden hősnek megvan a saját nehézségi szintje és fokozata, hogy mennyire egyszerű annak kitje, vagy mennyire nehéz használni, esetleg alkalmazkodni annak felszereltéségéhez és képességeihez.

Sokszor látjuk, hogy hazánk közösségéből egyre több játékos emelkedik ki bizonyos hősökkel, legyen szó akár átlag játékosokról, akár a profi mezőny bizonyos tagjairól. Egy-egy hőst gyakorolni és elsajátítani azonban nem csak egy munka, hanem egyenesen művészet. Most pedig a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik az a karakter, aki a legkönnyebb a játékban! Hisz a kezdőknek sem árt természetesen, ha vannak olyan karakterek, amelyek elősegítik az ő fejlődésüket és nem pedig hátráltatják azt, esetlegesen elvéve a kedvüket és motivációjukat a játéktól. A választék azonban óriási, hiszen jelenleg 156 elérhető hős van, s már úton a 157. Vex személyében, aki a PBE szervereken már elérhető és kipróbálható.

Az újoncok egyébként rengeteg hős közül tudnak válogatni akár csak Ashe, Annie, Master Yi, Teemo, Tryndamere vagy akár Sona személyében is (a szerkesztő véleménye), most azonban azt szeretnénk tudni, hogy Ti mit gondoltok, ki a legkönnyebb hős a játékban! A szavazás során a hős teljes kitjét, lehetőségeit, pozícióit, kezdőknek való egyszerűségét és minden környezeti tényezőt vegyetek figyelembe!

A szavazásról, az azokból született statisztikákról és annak hivatalos végeredményéről külön tájékoztatót fogunk biztosítani.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!